Loading...

Πού να προσφέρεις

Είμαστε φτιαγμένοι από γνώση.
Από ανοιχτά μυαλά και ανοιχτούς ανθρώπους.
Είμαστε φτιαγμένοι από εκείνους που θα βοηθήσουν να γίνει η Ελλάδα μας πιο φωτεινή: τους μαθητές και τους αποφοίτους μας.
#whatareyoumadeof

Μαθητές και απόφοιτοι του Κολλεγίου Ανατόλια συμμετέχουν ενεργά στην Καμπάνια μας.

Καμπάνια για τον επόμενο αιώνα του Κολλεγίου Ανατόλια

Το νέο εκπαιδευτικό παράδειγμα του Κολλεγίου Ανατόλια – μία σύνθεση καινοτομίας, αριστείας, προσβασιμότητας και κοινωνικής υπευθυνότητας – έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε όλες τις βαθμίδες, παράλληλα με τη σταδιακή αναβάθμιση των υποδομών μας.

Η Καμπάνια χρηματοδότησης που έχουμε ξεκινήσει από το 2016, την οποία ονομάσαμε "Building a Brighter Greece one student at a time”, έχει ως στόχο της τη συγκέντρωση κεφαλαίων για μία σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες που όχι μόνο θα καταφέρουν να διασφαλίσουν την πλήρη εφαρμογή της νέας εκπαιδευτικής προσέγγισης, αλλά και θα μεταπλάσουν το Κολλέγιο Ανατόλια για τον επόμενο αιώνα ζωής του.

Πρoσβασιμότητα μαθητών/τριών

Εξασφάλιση των κεφαλαίων των οποίων η απόδοση θα χρηματοδοτεί σταθερά κάθε χρόνο υποτροφίες για μαθητές πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η οικονομική κρίση.

Ακαδημαϊκή υπεροχή

Δημιουργία ταμείου εξασφαλισμένης χρηματοδότησης της επαγγελματικής επιμόρφωσης του διδακτικού προσωπικού, ώστε οι εκπαιδευτικοί του Κολλεγίου Ανατόλια να γίνουν κοινωνοί νέων και καινοτόμων διδακτικών μεθόδων αξιοποιώντας τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Αναβάθμιση του campus

Σχεδιάσαμε μία σειρά από σχολικά περιβάλλοντα που προάγουν την ελεύθερη και δημιουργική σκέψη, τη συνεργατικότητα, την καινοτομία και τη διαδραστική μάθηση, έτσι ώστε ο κάθε μαθητής να μπορέσει να ανακαλύψει τα ιδιαίτερα ταλέντα του και να καταφέρει να φτάσει στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού του.

Η υλοποίηση αυτών των νέων σχολικών χώρων είναι απαραίτητη, προκειμένου η νέα μορφή σύγχρονης εκπαίδευσης να μπορέσει να εφαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσει νέα ώθηση σε μαθητές, καθηγητές, αλλά και κατ’ επέκταση σε όλη την ευρύτερη κοινότητα του Κολλεγίου.

Το νέο Anatolia Elementary Learning Complex

Δημιουργία ενοποιημένου campus για το Anatolia Elementary School, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και υποδομές. To νέο, πρότυπο εκπαιδευτικό σύνολο θα ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία των παιδιών, ενεργοποιώντας την αναζήτηση της γνώσης από τα πρώτα σχολικά χρόνια.

Το νέο Anna Papageorgiou STEM Center

To Anna Papageorgiou STEM Center, το οποίο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2020, θα αποτελέσει μία σημαντική προσθήκη στο campus του Κολλεγίου Ανατόλια. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να υπογραμμίζει τη σχέση του με την επιστήμη, να σέβεται το περιβάλλον και παρέχοντας, παράλληλα, τα μέσα που απαιτεί μια διδασκαλία με βάση το νέο Εκπαιδευτικό Παράδειγμα του Ανατόλια, το Anna Papageorgiou STEM Center θα στεγάζει τα εργαστήρια Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας, ένα Creativity Hall πολλαπλών χρήσεων και ένας ανοιχτός χώρος μάθησης.

Βιοκλιματικά σχεδιασμένο, με μηδενικές εκπομπές ρύπων και κάνοντας χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το νέο κτίριο θα καταδεικνύει την επίδραση της αρχιτεκτονικής στην κατανάλωση της ενέργειας αποτελώντας το ίδιο πρότυπο περιβαλλοντικής υπευθυνότητας. Τόσο οι καθηγητές, όσο και οι μαθητές του θα έχουν πρόσβαση στα συστήματα του κτιρίου, βλέποντας στην πράξη τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές στον τομέα της ενέργειας.

Το νέο ACT Student Center

ACT Student Center 3

ACT Student Center 2

Διαμόρφωση ενός πολύμορφου φοιτητικού κέντρου στο Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (ACT), το οποίο θα είναι η καρδιά του ACT, θα καλλιεργεί το πνεύμα της κοινότητας και θα διευρύνει τις επιτυχίες των σπουδαστών.

 

Το Σχολείο μας, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του, βασιζόταν στη γενναιοδωρία των δωρητών του για να κάνει τη διαφορά. Έτσι και σήμερα, στο νέο του αυτό εγχείρημα, το Κολλέγιο Ανατόλια χρειάζεται ένθερμους υποστηρικτές, αλλά και συνοδοιπόρους.

Μην ξεχνάτε ότι μαζί κάνουμε τη διαφορά!

Κατεβάστε το έντυπο της καμπάνιας

Share