Loading...

Politis – liveblog για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

 Politisliveblog για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

Michael and Kitty Dukakis Center for Public and Humanitarian Service American College of Thessaloniki (ACT)

Από τις 12.00 το μεσημέρι της 6ης Νοεμβρίου ξεκίνησε το live blog Politis (politis-dukakis-center.act.edu) με συνεχή ροή ειδήσεων και πρωτογενών σχολίων για τις Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ.

Το μπλογκ Politis ανανεώνεται τακτικά φιλοξενώντας ειδήσεις από αμερικάνικα και διεθνή ΜΜΕ, αλλά και σχόλια παρέχοντας μία ξεχωριστή οπτική για τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση και τα αποτελέσματα της. Αξίζει να σημειωθεί πως το Politis οργάνωσε αντίστοιχο live – blogging για τις πρόσφατες ελληνικές εκλογές, στο οποίο συμμετείχαν ως σχολιαστές οι Κώστας Λάβδας, Πρόεδρος στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος κ.ά. 

Το Politis αποτελεί μία πρωτοβουλία του Michael and Kitty Dukakis Center for Public and Humanitarian Service του American College of Thessaloniki (ACT) – μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια. Το blog φιλοδοξεί να ενθαρρύνει την ανοιχτή και δυναμική ανταλλαγή απόψεων για τη σημασία της έννοιας του πολίτη στη σημερινή εποχή και να λειτουργήσει ως αφετηρία καινοτόμων δράσεων.

Παράλληλα, το Dukakis Center φιλοξενεί σε τακτική βάση εκδηλώσεις στο ACT για τις αμερικάνικες προεδρικές εκλογές και οργανώνει, μεταξύ άλλων, ενημερωτικές καμπάνιες με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών, όπως ο Michael Dukakis, για τη διαδικασία των εκλογών προς ενημέρωση των Αμερικανών πολιτών που ζουν στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Politis

politis-dukakis-center.act.edu

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στον

David Wisner

Executive Director of the Dukakis Center

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Share