Loading...

Χριστουγεννιάτικο Bazaar & Χριστουγεννιάτικη συναυλία Κολλεγίου Ανατόλια

Χριστουγεννιάτικο Bazaar & Χριστουγεννιάτικη συναυλία Κολλεγίου Ανατόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2012, το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια, καθώς περισσότερα από 2.000 άτομα επισκέφθηκαν το σχολείο συνεισφέροντας στον σκοπό της φετινής διοργάνωσης: την ενίσχυση του Παιδικού Χωριού SOS στο Πλαγιάρι, του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα» και του Χαρίσειου Γηροκομείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι 2011 τα έσοδα του bazaar διατέθηκαν υπέρ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «Ελπίδα», της ΜΚΟ «Άρσις» και  της ΜΚΟ «Δεσμός».

Το Macedonia Hall (πρώην Αρρένων) υποδέχθηκε δημιουργίες, έργα χρηστικά και διακοσμητικά που ετοίμασαν μαθητές, γονείς, καθηγητές και εργαζόμενοι στο σχολείο, ενώ, όπως κάθε χρόνο, συμμετείχαν και φιλανθρωπικά σωματεία.  Η παράδοση του σερβιρίσματος του τσαγιού τηρήθηκε και φέτος με τον κόσμο να κατακλύζει το στολισμένο Ingle Hall (πρώην Θηλέων).

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Ανατόλια ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30 για να βοηθήσει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Έχοντας κλείσει περισσότερο από μισό αιώνα ζωής, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια συνεχίζει την  παράδοση της προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου Ανατόλια η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία του σχολείου. Στην εκδήλωση τραγούδησαν μαθητές του Κολλεγίου και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Ανατόλια. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν  για τη στήριξη του προγράμματος υποτροφιών του σχολείου.


Άποψη του Ingle Hall (στο πρώην Θηλέων) όπου σερβιρίστηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο τσάι

 

Share