Loading...

1st Anatolia College Judo International Training Camp 2012 με τον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη

1st Anatolia College Judo International Training Camp 2012 με τον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιείται διεθνές εκπαιδευτικό προπονητικό camp για το άθλημα του judo, το οποίο διοργανώνει το Κολλέγιο Ανατόλια στις αθλητικές του εγκαταστάσεις από τις 26 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Την τεχνική και προπονητική καθοδήγηση των αθλητών θα αναλάβει ο Ηλίας Ηλιάδης, δύο φορές Ολυμπιονίκης, δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης. Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν από την Ελλάδα και την Ευρώπη θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν όλοι μαζί για τρεις ημέρες, και το κυριότερο να διδαχθούν τεχνικές και να μάθουν τα μυστικά του judo δίπλα σε έναν από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.  

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο 1o Anatolia College Judo International Training Camp 2012, ο Ηλίας Ηλιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή αυτού του πρώτου διεθνούς προπονητικού camp στην Ελλάδα – μία πρακτική πολύ διαδεδομένη και δημοφιλής στο εξωτερικό. «Το judo πρέπει να αποκτήσει στην Ελλάδα την αξία που του αρμόζει. Αυτή είναι επιθυμία όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με το judo. Η πρωτοβουλία του Κολλεγίου Ανατόλια είναι προς αυτήν την κατεύθυνση συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλήματος. Παράλληλα, χαίρομαι πολύ γιατί θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με νέα παιδιά και να τα βοηθήσω να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα το άθλημα». 

Ήδη, έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές από την Αλγερία, το Βέλγιο, τη  Βουλγαρία, το Ισραήλ, τη Μ. Βρετανία, την Ουκρανία, τη Σερβία και την Ελλάδα. Τα γκρουπ των αθλητών θα χωριστούν σε κατηγορίες ανά ηλικίες (13-15, 17- 20) και ανά επίπεδο, ενώ θα υπάρχει και τμήμα αρχαρίων.

Συντονιστής του training camp είναι ο Στέλιος Καπνιάς, επικεφαλής Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Κολλεγίου Ανατόλια, και τεχνικός διευθυντής ο Νίκος Μαλλιαρόπουλος, Ιατρός – Αθλητίατρος και Βαλκανιονίκης του judo.

Το camp αρχίζει την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου στις 18.00.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο www.anatolia.edu.gr έως την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, και στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου Ανατόλια την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου από τις 8.30 έως 9.30 το πρωί.

Αναζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα, τη φόρμα συμμετοχής και πληροφορίες στο www.anatolia.edu.gr

 

Share