Loading...

Παρουσίαση του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια/ CTY Greece στη Λάρισα

Παρουσίαση του
Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά
του Κολλεγίου Ανατόλια/ CTY Greece

Λάρισα, 17 Δεκεμβρίου 2013, 18:00, Divani Palace Larissa

Το Κολλέγιο Ανατόλια σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Κέντρου για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά/ Center for Talented Youth (CTY) Greece που θα λειτουργήσει από την άνοιξη του 2014 στο Κολλέγιο Ανατόλια.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, 18:00, Divani Palace Larissa.

Η δημιουργία του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά στην Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο John Hopkins και αποτελεί μια αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια ξεκινά τη λειτουργία του από την άνοιξη του 2014 και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από ολόκληρη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή. Το πρόγραμμα έχει στόχο να εντοπίσει ταλαντούχους και χαρισματικούς μαθητές, παιδιά με ιδιαίτερες δεξιότητες αλλά και παιδιά με μεγάλη αγάπη για τη μάθηση, και να υποστηρίξει την εξέλιξή τους με μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες δυνατότητες και στα ενδιαφέροντά τους.

Οι εξετάσεις για τη Θεσσαλία θα διεξαχθούν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 στη Λάρισα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες για τo πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο CTY Greece: 2310 398 253, www.cty-greece.gr

 

Share