Loading...

2ο Anatolia College Judo International Training Camp 2013 με τον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη

Θεσσαλονίκη, 16 Δεκεμβρίου 2013

2ο Anatolia College Judo International Training Camp 2013
με τον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη
26 – 29 Δεκεμβρίου 2013


Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει στις αθλητικές του εγκαταστάσεις διεθνές εκπαιδευτικό προπονητικό camp για το judo με τον Ηλία Ηλιάδη, δύο φορές Ολυμπιονίκη, δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και δύο φορές Πρωταθλητή Ευρώπης. Ο κορυφαίος αθλητής του judo αναλαμβάνει και φέτος την τεχνική και προπονητική καθοδήγηση των αθλητών, που θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες, δίνοντας τους την ευκαιρία να διδαχθούν από τον ίδιο τεχνικές και μυστικά του αθλήματος.

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα υποδεχθούμε στο Judo International Training Camp του Κολλεγίου Ανατόλια αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο, ενώ δίνεται και η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα. Με την υποστήριξη του Κολεγίου Ανατόλια θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του judo. Θα είναι μεγάλη μου χαρά να δω τον κόσμο να ανταποκρίνεται ενεργά στην προσπάθεια αυτή» ανέφερε ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης.

Το Anatolia College Judo International Training Camp είναι το μοναδικό προπονητικό camp που πραγματοποιείται στην Ελλάδα για το άθλημα του judo παρά τα μετάλλια και τις διεθνείς διακρίσεις που επανειλημμένα έχουν κερδίσει οι Έλληνες αθλητές. Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν εβδομήντα αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό - ανάμεσά τους και ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης του judo, Κλήμης Παπαχρήστου.

Το τετραήμερο camp πραγματοποιείται με την υποστήριξη και τεχνική διεύθυνση του Νίκου Μαλλιαρόπουλου, ιατρού - αθλητίατρου και Βαλκανιονίκη του judo. Στην προπονητική ομάδα συμμετέχει και ο Γιώργος Αζωίδης, χρυσός Πρωταθλητής Ευρώπης.

Το camp αρχίζει την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 18.00.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο http://www.anatolia.edu.gr/judocamp2013.

Αναζητήστε το αναλυτικό πρόγραμμα, τη φόρμα συμμετοχής και πληροφορίες στο http://www.anatolia.edu.gr/judocamp2013

 

Share