Loading...

"Unzipping Creativity", εκδήλωση του Anatolia School of Business

 

“Unzipping Creativity”

Η δημιουργικότητα στην τέχνη, την επικοινωνία και το επιχειρείν

3 Δεκεμβρίου 2013, 19:00

Περίπτερο 6 ΔΕΘ

 

 Η δημιουργικότητα θεωρείται  απαραίτητο στοιχείο της τέχνης όπως και της επιτυχημένης δημιουργίας ενός διαφημιστικού μηνύματος. Λίγοι όμως αντιλαμβάνονται ότι βρίσκεται στον σκληρό πυρήνα κάθε καινοτομίας όπως και κάθε επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η σημασία της δημιουργικότητας στην ευόδωση της επιχειρηματικής αναζήτησης αναδεικνύεται στην εκδήλωση “Unzipping Creativity” που οργανώνει το Anatolia School of  Business του American College of Thessaloniki (ACT), μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον διεθνή, μη κυβερνητικό φοιτητικό οργανισμό AIESEC, υπό την αιγίδα της 4ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης.

Η δημιουργικότητα προσεγγίζεται από τη θεωρητική της πλευρά, αναλύοντας τις δυνατότητες για την ανάπτυξή της και από την εφαρμοσμένη της πλευρά, όπως θα μας τη δώσει η ματιά των δημιουργών καλλιτεχνικών έργων και διαφημιστικών μηνυμάτων.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Dr. Mario Varvoglis, Creativity Catalyst και εκπαιδευτής στην καινοτόμο σκέψη, Γιώργος Αδαμαντίδης, Δημιουργικός Διευθυντής και Ρεβέκκα Σαλμόνα, Διευθύντρια Λογαριασμού της διαφημιστικής εταιρίας Bold Ogilvy & Mather, και ο  γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ Φάνης Βάρβογλης, Διευθυντής του Anatolia School of Business. 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το TV 100 και FM 100

 
 

Share