Loading...

Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας & ειδών ρουχισμού στο Κολλέγιο Ανατόλια

 

Anatolia Christmas Charity Drive

Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ρουχισμού

στο Κολλέγιο Ανατόλια

27 Νοεμβρίου – 13 Δεκεμβρίου 2013

 

Από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου 2013 το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει το 3ο Anatolia Christmas Charity Drive σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και την εταιρία Lidl Hellas.

 

Η πρωτοβουλία αφορά στη συγκέντρωση, στους χώρους του Κολλεγίου Ανατόλια, συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ρουχισμού. Τη φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια ενισχύει η Lidl Hellas προσφέροντας μη ευπαθή τρόφιμα από τα καταστήματά της. Τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν μέσω του δικτύου του Δεσμού και του Κολλεγίου Ανατόλια σε ιδρύματα και οργανισμούς της πόλης, ενώ θα ενισχυθεί και η Τράπεζα Τροφίμων και Ρούχων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Η Lidl Hellas είναι παρούσα και συμμετέχει ενεργά σε κάθε ενέργεια που στηρίζει την τοπική κοινωνία και προωθεί την κοινωνική αλληλεγγύη ανάμεσα στα μέλη της.

 

Το Anatolia Christmas Charity Drive πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά και αποτελεί μία μόνο από τις δράσεις του μεγάλου και πολύπλευρου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Κολλεγίου Ανατόλια. Στις προηγούμενες αντίστοιχες πρωτοβουλίες υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή και προσφορά αγαθών από μαθητές, γονείς, καθηγητικό και διοικητικό προσωπικό.

 

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» (www.desmos.org) λειτουργεί με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση πλεονάσματος σε προϊόντα και δωρεάν υπηρεσίες από επιχειρήσεις, εταιρείες και ιδιώτες για να καλύψει ανάγκες που καταγράφει σε ΜΚΟ, ιδρύματα και φορείς ανθρωπιστικής και κοινωνικής πρόνοιας, με σκοπό να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το TV 100 και το FM 100.

 
 

Share