Loading...

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Κολλέγιο Ανατόλια για φιλανθρωπικό σκοπό

 

Θεσσαλονίκη, 10 Απριλίου 2014

Ποδοσφαιρικός αγώνας στο Κολλέγιο Ανατόλια για φιλανθρωπικό σκοπό

 

Με τη συμμετοχή των διεθνών ποδοσφαιριστών Άγγελου Χαριστέα, Φάνη Κατεργιαννάκη και Μίρο Σνάουτσερ και ενώπιον ενός ενθουσιώδους κοινού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου ο ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και με την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Με τον αγώνα ολοκληρώθηκε το ενδοσχολικό Anatolia Spring Charity Drive, μία πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών τα οποία θα διατεθούν σε οργανισμούς παιδικής πρόνοιας μέσω του Δεσμού.

Οι διεθνείς παίκτες έπαιξαν ως μέλη της Ομάδας Επιλέκτων Θεσσαλονίκης,  που συντονίστηκε από τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, και πλαισιώθηκαν από τον Δημήτρη Σίτσα, προπονητή του Άρη Θεσσαλονίκης Κ17, και τους ποδοσφαιριστές Παντελή Ζαχαρία, Θάνο Χατζηαθανασίου, Γιώργο Τζόλα, Ανδρέα Μανδρίνο, Δημήτρη Σπυριδωνίδη και Κυριάκο Κυριακόπουλο. Η Ομάδα Επιλέκτων ήταν η νικήτρια του φιλανθρωπικού αγώνα στον οποίο πήραν μέρος η Ομάδα «Δεσμός» με τη συμμετοχή παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα «Άρσις» στο Ωραιόκαστρο, και η Μικτή Ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια με τη συμμετοχή μαθητών Λυκείου του σχολείου.

Το Anatolia Spring Charity Drive πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του μεγάλου και πολύπλευρου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Κολλεγίου Ανατόλια. Όπως στις προηγούμενες διοργανώσεις, και φέτος ήταν πολύ μεγάλη η συμμετοχή και η προσφορά ειδών από μαθητές, γονείς, καθηγητικό και διοικητικό προσωπικό.

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» (www.desmos.org) λειτουργεί με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση πλεονάσματος σε προϊόντα και δωρεάν υπηρεσίες από επιχειρήσεις, εταιρείες και ιδιώτες για να καλύψει ανάγκες που καταγράφει σε ΜΚΟ, ιδρύματα και φορείς ανθρωπιστικής και κοινωνικής πρόνοιας, με σκοπό να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

 
 
Οι συμμετέχοντες στον ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια με το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» και την υποστήριξη του Συλλόγου Αποφοίτων του Ανατόλια για τη συγκέντρωση βρεφικών ειδών. 
 
 
Στιγμιότυπο από τον αγώνα. 
 

Share