Loading...

Παρουσίαση του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά του Κολλεγίου Ανατόλια στην Πάτρα

 

22 Ιανουαρίου 2014

 

Παρουσίαση του

Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά

του Κολλεγίου Ανατόλια/ CTYGreece

 

Πάτρα, 27 Ιανουαρίου 2014, 18:30, Ξενοδοχείο «Βυζαντινό»

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια  σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Κέντρου για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά/ CenterforTalentedYouth (CTY) Greeceπου θα λειτουργήσει από την άνοιξη του 2014 στο Κολλέγιο Ανατόλια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας – Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, 18:30, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό».

Η δημιουργία του Κέντρου για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά στην Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και αποτελεί μια αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια ξεκινά τη λειτουργία του από την άνοιξη του 2014 και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από ολόκληρη την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή. Το πρόγραμμα έχει στόχο να εντοπίσει ταλαντούχους και χαρισματικούς μαθητές, παιδιά με ιδιαίτερες δεξιότητες αλλά και παιδιά με μεγάλη αγάπη για τη μάθηση, και να υποστηρίξει την εξέλιξή τους με μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες δυνατότητες και στα ενδιαφέροντά τους. 

Οι εξετάσεις στην Πάτρα θα διεξαχθούν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014. (Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου)

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τo πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο CTY Greece: 2310 398 253, www.cty-greece.gr

 

 
 

Share