Loading...

Τελετή Αποφοίτησης American College of Thessaloniki

 

Θεσσαλονίκη,  24 Ιουλίου 2014

Τελετή Αποφοίτησης του American College of Thessaloniki / ACT

Την ολοκλήρωση των σπουδών τους και ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής τους γιόρτασαν οι τελειόφοιτοι πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του American College of Thessaloniki / ACT, μέλους του Κολλεγίου Ανατόλια. Η Τελετή Αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο Αμφιθέατρο του ACT και κατά τη διάρκειά της βραβεύτηκαν οι φοιτητές, που διακρίθηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις και εκείνοι που ξεχώρισαν με την ενεργό συμμετοχή τους στις αθλητικές και εξωσχολικές δραστηριότητες του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. Επίσης, το ACT απένειμε όπως κάθε χρόνο το βραβείο Ανθρωπιστικής και Κοινωνικής Προσφοράς Philip and Marjorie Ireland Humanitarian & Public Service Award. Φέτος με το βραβείο τιμήθηκε το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ «Φάρος του Κόσμου» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως -Σταυρουπόλεως και ο πατέρας Αθηναγόρας για το ζωτικής σημασίας έργο που γίνεται καθημερινά στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης και έχει αλλάξει τη ζωή δεκάδων παιδιών.

Κεντρικός ομιλητής της Τελετής Αποφοίτησης του ACT ήταν ο Απόστολος Αποστολάκης ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών, συνιδρυτής των εταιριών e-shop.gr, taxibeat, e-food.gr, e-table.gr, doctoranytime.gr και nannuka.gr. Κατά τη διάρκεια της μεστής και πολύ ενδιαφέρουσας ομιλίας του, ο κ. Αποστολάκης αναφέρθηκε στις προκλήσεις, τη γοητεία και τις δυσκολίες που έχει ο χώρος του επιχειρείν και προέτρεψε τους τελειόφοιτους του ACT: «Σε ό,τι και να κάνετε στη ζωή σας, φροντίστε να αποτελείτε πρότυπο. Να συμπεριφέρεστε δίκαια και να κάνετε τη διαφορά. Δείξτε στην πράξη ότι ενδιαφέρεστε για τους άλλους και προσφέρετε στην κοινωνία. Η κοινωνία μας σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται υπεύθυνους ηγέτες με ηθικό ανάστημα».

 
 
Οι τελειόφοιτοι του 2014 του American College of Thessaloniki.
 
 
Στιγμιότυπο από την Τελετή Αποφοίτησης του ACT.
 
 
Ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος απονέμει το βραβείο Ανθρωπιστικής και Κοινωνικής Προσφοράς στον πατέρα Αθηναγόρα για το έργο του Κέντρου Προστασίας Ανηλίκων ΡΟΜ «Φάρος του Κόσμου» της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως –Σταυρουπόλεως.
 
 
Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης Απόστολος Αποστολάκης.
 
 
Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος Κολλεγίου Ανατόλια, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ACT, Απόστολος Αποστολάκης, επιχειρηματίας και κεντρικός ομιλητής της Τελετής Αποφοίτησης, και Δρ Στάμος Καραμούζης, Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του ACT.
 
 

Το ACT - American College of Thessaloniki είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, ενός από τους πιο σημαντικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας με προσφορά 128 ετών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Το ACT είναι αναγνωρισμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον οργανισμό που πιστοποιεί μερικά από τα καλύτερα αμερικανικά πανεπιστήμια, όπως τα Harvard και Yale. Παράλληλα τα πτυχιακά προγράμματα του ACT έχουν και Ευρωπαϊκή πιστοποίηση μέσω του Open University της Μ. Βρετανίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του οδηγεί σε πτυχία Bachelor^27s στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 ειδικότητες), στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Business Computing), στις Διεθνείς Σχέσεις και στην Αγγλική Φιλολογία & Νέα Μέσα (2 ειδικότητες). Το ACT προσφέρει επίσης ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατευθύνσεις στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, στην Επιχειρηματικότητα, τη Διοίκηση, το Μάρκετινγκ και το Digital (Ψηφιακό) Μάρκετινγκ. Το ACT προσφέρει επίσης ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών με βάση όχι μόνο την οικονομική ανάγκη αλλά και τις επιδόσεις των υποψηφίων. www.act.edu

Share