Loading...

3o Συμπόσιο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών «teAch» του Κολλεγίου Ανατόλια

 

Θεσσαλονίκη, 30 Απριλίου 2014

3o Συμπόσιο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών «teAch»

του Κολλεγίου Ανατόλια

«Εποικοδομητικές προσεγγίσεις και διδακτικές στρατηγικές στη διδασκαλία και στη μάθηση»

Τρίτη 20 Μαΐου 2014, 17:00, Κολλέγιο Ανατόλια

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνει το Συμπόσιο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών «teAch» προσφέροντας την ευκαιρία σε  εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και γονείς να ενημερωθούν για τις καινοτόμες διδακτικές πρακτικές και τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες. Φέτος το Συμπόσιο εστιάζει στην ευρύτερη προσέγγιση που θέλει τη γνώση να κτίζεται και να παράγεται από τους ίδιους τους μαθητές. Επίσης εμπλουτίζεται με ομιλίες και παρουσιάσεις θεμάτων  Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Κεντρικοί ομιλητές είναι ο Μιχάλης Λάμπρου, καθηγητής Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο  της Κρήτης και η φιλόλογος Τερέζα Γιακουμάτου, επιμορφώτρια Τεχνολογιών της Πληροφορίας & Επικοινωνίας Β΄ επιπέδου. Ο κ. Λάμπρου θα μιλήσει για τη διδασκαλία των Μαθηματικών και θα εξετάσει πρακτικές που τους  προσδίδουν ελκυστικό χαρακτήρα, ενώ η κ. Γιακουμάτου θα αναφερθεί στα  ιστολόγια των εκπαιδευτικών και τις δυνατότητες που έχουν να λειτουργήσουν ως δυναμικοί πυρήνες γνώσεις.   

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου δάσκαλοι και καθηγητές του Κολλεγίου Ανατόλια θα παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διδακτικών προτάσεων και στις τρεις βαθμίδες του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού, όπως και στοχευμένες δράσεις για την προαγωγή του θετικού κλίματος και την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.

Το 3ο Συμπόσιο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών «teAch» είναι ανοιχτό για το κοινό. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης.

Έναρξη συμποσίου: 17:00 στο RaphaelHallτου Κολλεγίου Ανατόλια

Πληροφορίες: Τμήμα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Κολλεγίου Ανατόλια, Δρ Χάιδω Σαμαρά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link http://acidd.anatolia.edu.gr/teach2014

 

 
Kατεβάστε το πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ.
 

Share