Loading...

Anatolia College Christmas Bazaar 2014

 

Θεσσαλονίκη, 3 Δεκεμβρίου 2014

 

Anatolia College Christmas Bazaar 2014

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014, 17:00- 20:00

Χριστουγεννιάτικη συναυλία: 16:00 – 17:00

 

Το Κολλέγιο Ανατόλια σάς προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του

την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

 

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της  πόλης.

To Bazaar πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια – Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, American College of Thessaloniki (ACT).

 

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν υπέρ:

  • του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Η Αμυμώνη- Σύλλογος Θεσσαλονίκης»
  • του Κοινωνικού Ιατρείου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης
  • των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος-Πλαγιαρίου, και
  • του Χαρίσειου Γηροκομείου Θεσσαλονίκης

 

Στη φετινή εκδήλωση θα είναι αυξημένη η παρουσία των μαθητών του σχολείου με προϊόντα που οι ίδιοι κατασκεύασαν, ενώ συμμετέχουν περισσότερες από 15 φιλανθρωπικές οργανώσεις.

 

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar εμπλουτίζεται, φέτος, με νέες ενότητες: Το Κέντρο STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) του Κολλεγίου Ανατόλια  διοργανώνει για παιδιά 7 έως 15 ετών διασκεδαστικές δραστηριότητες CSI (Crime Scene Investigation) αντίστοιχες των ομώνυμων τηλεοπτικών σειρών. Μαθητές και καθηγητές θα παρουσιάσουν έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών έργων, ενώ τέσσερις διαφορετικές μπάντες μαθητών και η χορωδία του Κολλεγίου Ανατόλια θα παίζουν μουσική στους χώρους του Bazaar.

 

Χριστουγεννιάτικη συναυλία: 16:00 – 17:00

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. της Κυριακής με τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου Ανατόλια.

 
 
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με μακρά παράδοση και προσφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1886 στη Μερζιφούντα του Πόντου και το 1924 εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ταυτισμένο με την αριστεία, τις πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις και το υψηλό διδακτικό επίπεδο το Κολλέγιο Ανατόλια έχει αναδειχθεί σε εκπαιδευτικό κέντρο με πανελλήνια και διεθνή αναγνώριση. Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα όπως και ένα πολύπτυχο πρόγραμμα δράσεων κοινωνικής προσφοράς.

Share