Loading...

Παρουσίαση του προγράμματος VentureGarden στον Βόλο

 

Θεσσαλονίκη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT παρουσιάζει

το πρόγραμμα εκπαίδευσης και καθοδήγησης νέων επιχειρηματιών VentureGarden

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, 18:00

Κτίριο FIORE,  Βόλος

 

To Κέντρο Επιχειρηματικότητας του American College of Thessaloniki (ACT), μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια, διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση του VentureGarden στον Βόλο. Το VentureGarden www.venturegarden.gr είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης και καθοδήγησης νέων επιχειρηματιών για τις ιδέες που θέλουν να υλοποιήσουν ή ήδη υλοποιούν. Στηρίζεται από την Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, www.thehellenicinitiative.org) και οργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας στο Anatolia School of Business του ACT στη Θεσσαλονίκη και το ALBA στην Αθήνα. 

Η εκδήλωση θα αρχίσει με εισήγηση και εισαγωγή στην επιχειρηματικότητα από τον Δρα Γεώργιο Σταμπουλή, Λέκτορα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του VentureGarden από τον Δρα Δημήτρη Κονταρίνη, Διευθυντή του Κέντρου Επιχειρηματικότητας στο Anatolia School of Business του ACT ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσει ομιλία από τον Σωτήρη Μπαντά συνιδρυτή και CEO της Centaur Technologies και συνιδρυτή της Helic Inc. με τίτλο "Ανάπτυξη: παγίδες, παραισθήσεις και πραγματικότητα.". 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτιρίου FIORE, ευγενική φιλοξενία της εταιρίας Incrediblue.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στο http://goo.gl/LmVoMD έως τις 10 Δεκεμβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 398 347 

 

Share