Loading...

GreenHouse - Τριήμερο επιχειρηματικότητας από το VentureGarden στην Κοζάνη

 

Θεσσαλονίκη, 31 Οκτωβρίου 2016

«GreenHouse»

Τριήμερο επιχειρηματικότητας από το VentureGarden

σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης και του  Επιμελητηρίου Κοζάνης

18-20 Νοεμβρίου 2016

Κoζάνη (ξενοδοχείο «Αλιάκμων»)

 

Δωρεάν εντατικό τριήμερο επιχειρηματικότητας διοργανώνει στην Κοζάνη το VentureGarden, το πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών που υλοποιείται από το Anatolia School of Business του ACT (American College of Thessaloniki) μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece στην Αθήνα, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI). Η εκδήλωση  πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης και του  Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Το τριήμερο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και σε εκείνους που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα. Η συμμετοχή μπορεί να είναι είτε ατομική είτε ομαδική. Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες κάθε ηλικίας με ιδέες από ολόκληρο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

Ο σκοπός του GreenHouse, ως «θερμοκηπίου ιδεών», είναι να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επιχειρηματική σκέψη και δράση, να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις ιδέες τους, και να προσφέρει χρήσιμα εργαλεία στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch).

Η ομάδα του VentureGarden θα μεταφέρει πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες από το έργο που έχει κάνει σε περισσότερες από 250 επιχειρηματικές ιδέες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, επιχειρηματίες θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τη δική τους εμπειρία.

Το τριήμερο θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων» του ξενοδοχείου «Αλιάκμων» (Ελ.Βενιζέλου 38).  Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή ομάδας προϋποθέτει ότι κάθε μέλος της θα υποβάλλει ξεχωριστά δήλωση συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται online στο link www.venturegarden.gr/el/greenhouse και θα γίνονται δεκτές έως τις 13 Νοεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλ. 2310 398 347 (10π.μ. – 4μ.μ.)

 

Share