Loading...

Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition

 

Θεσσαλονίκη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, 18:30

Βιβλιοθήκη Bissell, ACT (American College of Thessaloniki)

 

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Anatolia School of Business του ACT- American College of Thessaloniki σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του Διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, στις 18:30, στη βιβλιοθήκη Bissell του ACT.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται για τρίτη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, και στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Συν-διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT που στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας δραστηριοτήτων όπως και το VentureGarden, ένα ανοιχτό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, το οποίο υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το ACT, και στην Αθήνα από το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δρ. Νικόλαος Μαυρίδης, Ιδρυτής και Διευθυντής, Interactive Robots and Media Lab, PhD, Massachusetts Institute of Technology. Επιπλέον ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό ενώ οι εκπρόσωποι των εταιριών Elektronio Handcrafted Vehicles, ErgoSensePro, EventReception.com και BAeTI, που συμμετείχαν στον περσινό διαγωνισμό, θα μοιραστούν την εμπειρία τους με τους παρευρισκόμενους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, και έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου, 2016 και θα ολοκληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου, 2016. Τον Ιανουάριο, 2017,οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο mitefcompetition.org. Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕFGreece.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Απαραίτητη είναι η προεγγραφή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Επιχειρηματικότητας στο 2310.398.347 (10 π.μ. - 4 μ.μ.) και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Share