Loading...

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια γιορτάζει τα 80 χρόνια ιστορίας του

 

Θεσσαλονίκη, 10/05/17


Ο Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Ανατόλια γιορτάζει τα 80 χρόνια ιστορίας του

 

Mε μία λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Σάββατο 13 Μαΐου, ώρα 20:00 θα γιορτάσει τα 80 χρόνια λειτουργίας του ο Σύλλογος Αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια (Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια).

Το πνεύμα της φιλίας και της αλληλεγγύης που αποτελεί θεμελιώδη αρχή του    Συλλόγου είναι εμφανές και στην επετειακή διοργάνωση, την οποία εμπλουτίζουν με την εθελοντική συμμετοχή τους διακεκριμένοι απόφοιτοι από τον επιστημονικό και καλλιτεχνικό χώρο και στηρίζουν σημαντικοί υποστηρικτές και χορηγοί.

Συμπληρώνοντας 80 χρόνια δυναμικής παρουσίας και προσφοράς στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ο Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια θα αφηγηθεί την ιστορία του μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.  Προσωπικότητες που έχουν διατελέσει πρόεδροι και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Α.Κ. ή  έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο Σύλλογο, αφηγούνται τα βιώματα και τις αναμνήσεις τους. Το Trailerτου ντοκιμαντέρ έχει κυκλοφορήσει ήδη συγκεντρώνοντας την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και προκαλώντας συγκίνηση σε αποφοίτους και φίλους του Σχολείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί επίσης τιμητική βράβευση  παλαιών Προέδρων του Συλλόγου.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια, Άκης Σακελλαρίου.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια, ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής του “Corallia Clusters Initiative’’ καθ. Βασίλης Μακιός.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί  με την συμμετοχή της Χορωδίας του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια και γνωστών μουσικών – αποφοίτων ή φίλων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια, όπως οι:

Στέργιος Παρίσης (Βαρύτονος), Στέφανος Τριανταφύλλης (του συγκροτήματος ‘MyExcuse’), Αλεξάνδρα Σιετή, Γιώργος Μπέγκας και Δήμος Ζαχαριάδης (συγκρότημα ‘Liebe’). Την εκδήλωση στηρίζουν οι ακόλουθες εταιρείες, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά:

Mέγαςχορηγός: Eurobank Private Banking

Xορηγοί: Kouimtzis Group , Royal Sugar A.B.E.E., Splendid Travel Center, AφοίΧαΐτογλου A.B.E.E.

Yποστηρικτές: Alumil, Anatolia Hotels & Villas, Biskas Eπιγραφές, One Salonica Outlet Mall, Pelopac Mediterranean Food Specialties, Swim College, Μαυρογένης A.E, ΜπάρμπαΣτάθηςΑ.Β.Ε.Ε., Παπαδάκης Μεσίτες Ασφαλειών, Στάγκος ΆνθηΦυτά, Plus Radio 102,6, Κοσμοράδιο 95,1, More 103.               

Η είσοδος είναι ελεύθερη – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Επισυνάπτεται:

-          Ανακοίνωση της Εκδήλωσης

Πληροφορίες:

Γραφείο Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια, Τηλ. 2310 238835, e-mail:saak@saak.gr

                                    https://www.saak.gr/80-years-anatolia-alumni/

 
 
 

Share