Loading...

Drama Club presents Cry-Baby

 

Το Anatolia College Drama Club παρουσιάζει το Cry-Baby

Το Drama Club, ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ανατόλια, ανεβάζει φέτος το μιούζικαλ Cry-Baby στις 16, 17,18 και 23, 24, 25 Φεβρουαρίου, στις 9:00 μ.μ., στο θέατρο Raphael Hall του Κολλεγίου. Το μιούζικαλ βασίζεται στην πασίγνωστη ομώνυμη καλτ ταινία του Τζον Γουώτερς με τον Τζόνυ Ντεπ.

Στη φετινή παράσταση του Κολλεγίου Ανατόλια συμμετέχουν 26 ηθοποιοί και επταμελής μπάντα που παίζει ζωντανά τα τραγούδια του έργου. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σύμβουλος-καθηγητής κ. Άγγελος Κλωνάρης, τη μουσική διδασκαλία η κ. Όλγα Στέφα και ο κ. Τάσος Κορκόβελος, σκηνικά και κοστούμια η κ. Χριστίνα Δουρίς, ενώ οι χορογραφίες είναι της κ. Ιωάννας Μήτσικα.

1954, η Αμερική του Αϊζενχάουερ, μια πουριτανική, συντηρητική κοινωνία που ζει με τον τρόμο του κομμουνισμού. Τα πλουσιόπαιδα Squares έχουν τον έλεγχο στη Βαλτιμόρη. Στον αντίποδα ο Cry-Baby Γουέιντ Γουόκερ και η συμμορία του, οι Drapes, τα κακά παιδιά της πόλης που αγωνίζονται για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και το ροκ εν ρολ. Η Άλισον, μία από τις Squares που θέλει να αλλάξει στρατόπεδο, συναντά τον Cry-Baby σε έναν εμβολιασμό για πολυομελίτιδα και ένας έρωτας τύπου Ρωμαίου και Ιουλιέτας γεννιέται. Το έργο πρωτοανέβηκε το 2008 στο Μπρόντγουεϊ και απέσπασε τέσσερις υποψηφιότητες για βραβεία Τόνυ.

Ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολλεγίου ανεβάζει μιούζικαλ τα τελευταία 42 χρόνια κι έχει αποτελέσει φυτώριο πολλών γνωστών ηθοποιών. Μεταξύ των έργων που έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια είναι το «Μαγαζάκι του Τρόμου», «Σικάγο», «Μάμμα Μία», «Γκριζ», «Σπάμαλοτ» κ.α. 

 
 
 

Share