Loading...
Υποτροφίες στο διηνεκές για το CTY Greece
Από αριστερά: Γιώργος Αγουρίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Νομικός Σύμβουλος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Albert H. Elfner III, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εφόρων, Δρ. Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια.

Υποτροφίες στο διηνεκές για το CTY Greece

Η εορταστική ατμόσφαιρα και η χαρά για την ολοκλήρωση μίας σημαντικής προσπάθειας ήταν έκδηλες στην τελετή βράβευσης των οργανισμών και Ιδρυμάτων που με τις δωρεές τους ενίσχυσαν τη δημιουργία του καταπιστεύματος υποτροφιών για το Κέντρο για Χαρισματικά – Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki, με την ευκαιρία της ετήσιας συνεδρίασης στη Θεσσαλονίκη του Συμβουλίου των Εφόρων του Κολλεγίου Ανατόλια.

Εκείνη τη βραδιά, τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους στο CTY Greece, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ως ιδρυτικός και κύριος δωρητής του καταπιστεύματος, καθώς και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, η τράπεζα Eurobank, η Intrasoft International και η Star Bulk Carriers Corp. Το κοινό καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Εφόρων Albert H. “Chip” Elfner III.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Γιώργος Αγουρίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Νομικός Σύμβουλος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, η Μάρθα Κεσίσογλου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Μarketing & Επικοινωνίας WB., Ε.Κ.Ε, Χορηγιών και Δημοσίων Σχέσεων της Eurobank, ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International και η Χάρις Πλακαντωνάκη, Chief Strategy Officer της Star Bulk Carriers Corp. παρέλαβαν τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση προς τη συνεισφορά των φορέων που στηρίζουν δυναμικά το CTY Greece.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε κλίμα ζεστασιάς και υποστήριξης για το μοναδικό αυτό πρόγραμμα για Χαρισματικά Ταλαντούχα παιδιά στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την δράση και τους στόχους του CTY Greece μέσω της ομιλίας της Γεωργίας Τσουλφά, Διευθύντριας του CTY Greece, καθώς και να ακούσουν τις εντυπώσεις των μαθητών του προγράμματος.

hyatt event 2018 3

Αριστερά: Δρ. Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, Δημήτριος Αφεντούλης, Γραμματέας του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, David Weil, Έφορος του Κολλεγίου Ανατόλια.

hyatt event 2018 4

Αριστερά: Μάρθα Κεσίσογλου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Μarketing & Επικοινωνίας WB., Ε.Κ.Ε, Χορηγιών και Δημοσίων Σχέσεων της Eurobank, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Έφορος του Κολλεγίου Ανατόλια, Δρ. Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια.

hyatt event 2018 5

Αριστερά: Δρ. Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, Maria Behrakis, Έφορος του Κολλεγίου Ανατόλια.

hyatt event 2018 6

Αριστερά: Δρ. Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, Χάρις Πλακαντωνάκη, Chief Strategy Officer της Star Bulk Carriers Corp, Nestor Nicholas, Έφορος του Κολλεγίου Ανατόλια.

hyatt event 2018 7

Η Δρ. Γεωργία Τσουλφά, Διευθύντρια του Κέντρου για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά/ CTY Greece του Κολλεγίου Ανατόλια με τους μαθητές του Κέντρου Αναστασία Νάνου και Δημήτρη Κουρούδη.

hyatt event 2018 1

Share