Loading...
Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών στον 2o Αγώνα Δρόμου για τις Υποτροφίες

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών στον 2o Αγώνα Δρόμου για τις Υποτροφίες

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι και φίλοι του σχολείου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Αποφοίτων και του Κολλεγίου Ανατόλια, δίνοντας το παρών στον 2ο Αγώνα Δρόμου για τις Υποτροφίες του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού. Περισσότερα από 250 άτομα κάθε ηλικίας βρέθηκαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα, αναγνωρίζοντας και συνεισφέροντας στο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο του σχολείου. Οι μικροί δρομείς έτρεξαν 600 μ., και ακολούθησαν οι συμμετέχοντες άνω των 12 ετών στον αγώνα των 5 χλμ.

001772001776JPG

Η συγκεκριμένη διαδρομή χαρακτηρίστηκε από τους δρομείς ως μέτριας δυσκολίας - καθώς είχε υψομετρική διαφορά – με πολύ ενδιαφέρουσες εναλλαγές τοπίου. Οι δρομείς κάλυψαν όλο σχεδόν το campus του Κολλεγίου Ανατόλια με τα δενδρόφυτα μονοπάτια, την πλούσια και σπάνια βλάστηση περνώντας από το Δημοτικό σχολείο, τα Γυμνάσια στην πλευρά του πρώην Θηλέων, τα Λύκεια με το ιστορικό κτίριο Macedonia, και το ACT – τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου.

001901
Στους άνδρες 1ος τερμάτισε ο ενώ στις γυναίκες . Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μήκους και απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια τίμησε και φέτος με την παρουσία του τη διοργάνωση.

Οι νικήτριες της κατηγορίας Γυναικών. Στην 1η θέση η Αυγή Καριώτη, στη 2η η Γεωργία Κωλέττη και στην 3η η Εύη Ανδρέου

002017JPG

Οι νικητές της κατηγορίας Ανδρών Θεόδωρος Μουρατίδης (1ος), Παύλος Φλώρος (2ος) και Θοδωρής Αναστασίου (3ος) με τα μέλη του ΔΣ του ΣΑΑΚ, την Πρόεδρο του ΣΑΑΚ Αιμιλία Ζουμπουλίδου, τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια Δρα Πάνο Βλάχο και τον παραθλητή και παγκόσμιο πρωταθλητή στο μήκος Στέλιο Μαλακόπουλο.

002009JPG

Ο νικητής του Αγώνα Δρόμου στην κατηγορία Ανδρών Θεόδωρος Μουρατίδης.

002014JPG

Ο Θοδωρής Αναστασίου, 3ος στον Αγώνα Δρόμου με τον παραθλητή και παγκόσμιο πρωταθλητή Στέλιο Μαλακόπουλο

001675JPG

Κώστας Ζλατάνος, Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Κολλεγίου Ανατόλια, Δρ Πάνος Βλάχος Πρόεδρος Κολλεγίου Ανατόλια, Καλυψώ Γούλα, Παύλος Φλώρος, Αντιπρόεδρος Οικονομικών του Κολλεγίου Ανατόλια που τερμάτισε με τον 2ο καλύτερο χρόνο στον Αγώνα Δρόμου για τις Υποτροφίες.

002030JPG

Ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος με τον Sτέλιο Μαλακόπουλο, παγκόσμιο πρωταθλητή στο μήκος και απόφοιτο του Anatolia High School.

Ο Αγώνας Δρόμου διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και το Κολλέγιο Ανατόλια για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών και την υποστήριξη και ενδυνάμωση της ελληνικής νεολαίας μέσω της εκπαίδευσης.
Η παροχή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στη Μερζιφούντα του Πόντου. Το Κολλέγιο Ανατόλια διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα, έχοντας χορηγήσει περισσότερες από 1.000 υποτροφίες με κριτήρια που αξιολογούν την οικονομική κατάσταση και την επίδοση του μαθητή.
Σήμερα, ένας στους τέσσερις μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια λαμβάνει υποτροφία από 100% ως 25% του ποσού των διδάκτρων. Οι υποτροφίες προέρχονται από κληροδοτήματα και δωρεές προς το σχολείο από ιδιώτες, φορείς και ιδρύματα που αναγνωρίζουν την αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης, και ενισχύονται από ενέργειες όπως η συγκεκριμένη. Σταθερός υποστηρικτής του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλέγιο Ανατόλια είναι και ο Σύλλογος Αποφοίτων του High School.
Μέγας Χορηγός του 2ου Αγώνα Δρόμου ήταν η εταιρία MEL – Μακεδονική Εταιρία Χάρτου.
Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης ήταν οι εταιρίες: Απ΄τα Περιβόλια του Βεζύρογλου, Αφοί Χαϊτογλου ΑΒΕΕ, ΒΙΚΟΣ ΑΕ, Δημιουργικό Βιλδιρίδης, Fitness Together, Κλινική "Άγιος Λουκάς", Minds Strategies, MLS Innovation Inc, Swim College, Tuvunu, Stampomania.
Χορηγοί επικοινωνίας: Cosmoradio 95,1, Plus Radio 102,6, More 103.
Η διαδρομή του αγώνα χαράχθηκε από τον Πέτρο Βελλίδη, μέλος του ΔΣ του ΣΑΑΚ.

rsz 001719

Μέλη του διδακτικού και του διοικητικού προσωπικού του Κολλεγίου Ανατόλια και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων στήριξαν με την παρουσία και τη συμμετοχή του το Πρόγραμμα Υποτροφιών του εκπαιδευτικού οργανισμού.

Share