Loading...
Λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα στο Pre-Christmas Champagne Gala του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα στο Pre-Christmas Champagne Gala του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Μία πολύ ξεχωριστή βραδιά με μοναδική λάμψη, εορταστική ατμόσφαιρα και υπέροχη διάθεση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Συλλόγου Φίλων που συνεχίζει με κάθε τρόπο να ενισχύει το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του οργανισμού. Η επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε στην προσφορά από τον Σύλλογο Φίλων δύο (2) υποτροφιών 50% σε δύο μαθητές/τριες για το InternationalBaccalaureateDiplomaProgramme (IBDP)του AnatoliaHighSchool από το σχολικό έτος 2023-2024. 

Το υπέροχα διακοσμημένο Grand Ballroom από τον event planner Μάρκο Μαχαιρόπουλο της εταιρίας MRCO με τα κεριά και αρωματικά της Jo Malone, έγινε το ιδανικό ατμοσφαιρικό σκηνικό για το black tie event με τις λαμπερές παρουσίες.

sfka christmashyatt 0244JPG min

Τους προσκεκλημένους και τις προσκεκλημένες καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια Πετιούλα Κατσάρκα ευχαριστώντας όλους εκείνους και όλες εκείνες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων καθώς και σε όλες και όλους που υποστήριξαν την εκδήλωση ώστε το Pre-Christmas Champaign Gala να είναι άψογο έως την τελευταία λεπτομέρεια. 

sfka christmashyatt 0354JPG min

Τις ευχαριστίες εκ μέρους όλης της κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια εξέφρασε ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος. Μεταξύ των προσκεκλημένων, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ήταν και ο George Tsunis, Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, ο οποίος εξήρε το έργο του Κολλεγίου Ανατόλια δίνοντας τα εύσημα και στον Σύλλογο Φίλων για τις δράσεις υποστήριξης του εκπαιδευτικού οργανισμού, ο Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

sfka christmashyatt 0373JPG min

Τη μουσική ένδυση της βραδιάς είχε η εξαιρετική 20μελής ορχήστρα Big Band of Northern Greece, που ενθουσίασε με το πλούσιο ρεπερτόριό της από oldies and goldies μελωδίες καθ΄ όλη τη διάρκεια του δείπνου. Το εκλεκτό μενού είχε την υπογραφή του βραβευμένου executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολου Αλτάνη και του pastry chef Αλέξανδρου Αλεξίου. Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη γνωστή DJ Georgia P.  

sfka christmashyatt 0387JPG min

sfka christmashyatt 0392JPG min

 

Ο Σύλλογος Φίλων ευχαριστεί θερμά το Vergina Theatro Live Entertainment για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη.

Τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης είχε ο Δημήτρης Ανδρίτσος.

 sfka christmashyatt 0035JPG min

sfka christmashyatt 0403

sfka christmashyatt 0115JPG min

Ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα George Tsounis με την Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

sfka christmashyatt 0158JPG min

Ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος με την Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια.

sfka christmashyatt 0241JPG min

Βίκυ Μωυσιάδου-Καλαφάτη, Ελεονώρα Τζιτζικώστα, Πετιούλα Κατσάρκα, Τάσος Κατσάρκας της Κλινικής Άγιος Λουκάς που υποστήριξε την εκδήλωση, Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης.

sfka christmashyatt 0239JPG min

Στράτος Σιμόπουλος, Ρουμπίνη Παπανικοπούλου, Πετιούλα Κατσάρκα, Τάσος Κατσάρκας.

sfka christmashyatt 0123JPG min

Αλέξανδρος Κομματίδης, Λήδα Παπαδήμα, Πετιούλα Κατσάρκα, ο πλαστικός χειρουργός Αχιλλέας Χαντές της Achilles Chantes Plastic Surgeon και υποστηρικτής της εκδήλωσης, Σωτήρης Θωμαϊδης

sfka christmashyatt 0105JPG min

Η Τάνια Τζήκα της Elvial – Advanced Aluminium Solutions που υποστήριξε την εκδήλωση και ο Γιάννης Μέρτζιος

sfka christmashyatt 0270JPG min

Η Μαρία Χατζηγεωργίου και ο Ανέστης Παπαδόπουλος της Volvo – Παπαδόπουλος ΑΕ υποστηρικτή της εκδήλωσης.

sfka christmashyatt 0409

Σταύρος Καλαφάτης, Βίκυ Μωυσιάδου- Καλαφάτη, Μαρία Χατζηκεφαλά, Δρ Πάνος Βλάχος

sfka christmashyatt 0411

Πετιούλα Κατσάρκα, Απόστολος Τζιτζικώστας

sfka christmashyatt 0083JPG min

 Το Grand Ballroom διακοσμήθηκε από τον event planner Μάρκο Μαχαιρόπουλο. Τα κεριά και αρωματικά ήταν της Jo Malone

sfka christmashyatt 0056JPG min

Το δώρο της βραδιάς ήταν ένα κομψό κουτί με travel size προϊόντα της Jo Malone. Τα κεριά και αρωματικά για τη διακόσμηση του χώρου ήταν προσφορά της Jo Malone.

Share