Loading...

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Υπηρεσία Φροντίδας Κήπων

Το Κολλέγιο Ανατόλια, που εδρεύει στο Δήμο Πυλαίας Θεσσαλονίκης και αποτελείται από Δημοτικό Σχολείο , Γυμνάσιο – Λύκειο, και Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης 2500 μαθητών και σπουδαστών περίπου, προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών Φροντίδας των κήπων του Κολλεγίου. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Κολλέγιο αποτελείται από 28 κτήρια σε οικόπεδα έκτασης 240 στρεμμάτων περίπου.

Η διάρκεια της σύμβασης θα ισχύει από 1/1/2019 μέχρι 30/06/2020, με προοπτική επέκτασης.

Οι γενικοί όροι για τη φροντίδα των κήπων καθώς και οι προγραμματισμένες ανάγκες συντήρησης υπάρχουν στο έγγραφο που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ και χωρίζονται στις παρακάτω περιοχές:

  1. Κήποι Χώρων Γυμνασίων 45,000 τετρ. μέτρα.
  2. Κήποι Χώρων Λυκείων 85,000 τετρ. μέτρα.
  3. Κήποι Χώρων ACT, 55,000 τετρ. μέτρα.

Ανάλογα των αναγκών του Κολλεγίου και το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών μονάδων, θα χρειάζονται κατά περίπτωση εργασίες, για τις οποίες ζητείται κόστος ανά ώρα.

Η φροντίδα θα εκτελείται καθημερινά σε ώρες και σημεία που θα φέρουν την έγκριση του Υπευθύνου Τεχνικών Έργων του Κολλεγίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν σχετική άδεια λειτουργίας, τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών σε ισχύ, θεωρημένο από την αρμόδια ΔOY, καθώς επίσης και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Οι προσφερόμενες τιμές θα πρέπει να είναι σε ΕΥΡΩ, θα αναγράφονται δε ολογράφως και αριθμητικώς. Στις προσφερόμενες τιμές περιλαμβάνονται όλες οι προβλεπόμενες νόμιμες κρατήσεις, καθώς και κάθε άλλη δαπάνη, η οποία θα απαιτηθεί για την υλοποίηση του έργου, ο δε Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) πρέπει να αναφέρεται χωριστά.

Ο ανάδοχος υποχρεούται και αποδέχεται ανεπιφύλακτα:

Να τηρεί όλους του Νόμους τους σχετικούς με την εργασία (εργατική νομοθεσία) και τις διατάξεις για αμοιβές, ωράριο εργασίας, κοινωνικές παροχές, αποζημιώσεις, φόρους, καταβολή ασφαλιστικών εισφορών (εργοδότη και ασφαλισμένου) κλπ και ευθύνεται ο ίδιος, αποκλειστικά και μόνο αυτός, αστικά και ποινικά, έναντι των Ελληνικών Αρχών για την τήρηση κάθε υποχρέωσης που προκύπτει από αυτές.

Να εκπληρώνει όλες του τις υποχρεώσεις απέναντι στο Δημόσιο, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς και σε κάθε τρίτο.

Να παρέχει στο προσωπικό του τις νόμιμες άδειες και να καλύπτει τα κενά από ασθένειες ή αδικαιολόγητες απουσίες για την εκπλήρωση των αναλαμβανομένων υποχρεώσεων έναντι του Δημοσίου.

Σε περίπτωση απεργίας του προσωπικού του, αφενός υποχρεούται να ειδοποιήσει την Τεχνική Υπηρεσία τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα και αφετέρου να εξασφαλίσει ικανό αριθμό ατόμων για την απρόσκοπτη διεκπεραίωση της εργασίας.

Να αποκαταστήσει κάθε είδους ζημία ή βλάβη που θα προκληθεί στο προσωπικό και στις εγκαταστάσεις του κτιρίου ή σε οποιονδήποτε τρίτο, εφόσον αυτή οφείλεται σε υπαιτιότητα του προσωπικού του, του ιδίου (αναδόχου) ή των εργασιών που εκτελεί.

Να χρησιμοποιεί προσωπικό εξειδικευμένο για ανάλογες εργασίες. Επίσης θα υποβάλλει άδεια εργασίας για τους αλλοδαπούς εργαζόμενους.

Να τηρεί απαρέγκλιτα και πιστά τις κείμενες διατάξεις σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων και να είναι αποκλειστικός και μόνος υπεύθυνος ποινικά και αστικά για ατύχημα που τυχόν συμβεί στο προσωπικό του.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παραβίαση των όρων της σύμβασης που θα υπογραφεί, αυτή θα λυθεί με υπαιτιότητα του ανάδοχου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στο Κολλέγιο Ανατόλια τα εξής:

  • «Εταιρική Παρουσίαση»
  • «Φάκελο Προσφοράς»

Οι κλειστές προσφορές θα κατατεθούν στο γραφείο του Αντιπροέδρου Οικονομικών και Ανθρωπίνου Δυναμικού κου Παύλου Φλώρου μέχρι την 30 Νοεμβρίου 2018, στις 12 μμ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα δηλαδή 30 Νοεμβρίου 2018 στις 1 μμ, στην έδρα του Ανατόλια, από επιτροπή που θα έχει οριστεί από την διοίκηση του Ανατόλια.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κο Μάνο Αγρόδημο, Διευθυντή Προμηθειών, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 8.00-15.00 στα τηλέφωνα 2310 398243.

Share