Loading...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση λεωφορείων του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ανατόλια

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ανατόλια, το τμήμα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Κολλεγίου Ανατόλια, που εδρεύει στο Δήμο Πυλαίας Θεσσαλονίκης και αποτελείται από Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο 570 μαθητών περίπου, προσκαλούν όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την εκμίσθωση λεωφορείων για την ημερήσια μετακίνηση των ανωτέρω μαθητών, για το Σχολικό Έτος 2019-2020.

Η διάρκεια θα ισχύει από 1/9/2019 μέχρι 30/6/2020 με δυνατότητα επέκτασης.

Τα λεωφορεία πρέπει να διαθέτουν ζώνες ασφαλείας για κάθε μεταφερόμενο άτομο, να ανήκουν στο συγκεκριμένο γραφείο γενικού τουρισμού ή να έχουν σύμβαση με αυτό, ενώ θα προτιμηθούν οχήματα που έχουν κυκλοφορήσει μέσα στην τελευταία δεκαετία.

Η μεταφορά των μαθητών θα γίνεται σύμφωνα με τον ΚΟΚ και την κείμενη νομοθεσία, που προβλέπει ανάλογα κατά περίπτωση και συγκεκριμένα για μεταφορά μαθητών.

Υποχρέωση του πρακτορείου είναι η ασφαλής μεταφορά των επιβατών, η ασφάλισή τους, η ακριβής τήρηση των δρομολογίων που θα ορίζονται από το αρμόδιο Γραφείο Κίνησης. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για τη Σχολική Χρονιά 2018-19, το Σχολείο εκμίσθωσε 14 λεωφορεία (5 λεωφορεία 19-24 θέσεων, 2 λεωφορεία 33 θέσεων, και 7 λεωφορεία 50 θέσεων) και εκτελέστηκαν συνολικά (πρωί και απόγευμα) περίπου 4.900 δρομολόγια.

Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών σε ισχύ, θεωρημένο από την αρμόδια ΔOY, καθώς επίσης και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παραβίαση των όρων της σύμβασης που θα υπογραφεί, αυτή θα λυθεί με υπαιτιότητα του πρακτορείου.

Τα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να κατατεθούν στο Κολλέγιο Ανατόλια είναι τα εξής:

  • Παρουσίαση του γραφείου-στόλου και πρόσφατο ενδεικτικό πελατολόγιο.
  • Άδεια λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού από τον ΕΟΤ.
  • Οικονομική προσφορά ανά εκτελούμενο δρομολόγιο (τύπος λεωφορείου).

Για την υπογραφή της σύμβασης το γραφείο που θα επιλεγεί θα πρέπει επίσης να προσκομίσει:

  • Άδειες κυκλοφορίας και παραστατικά ΚΤΕΟ για τα λεωφορεία που θα χρησιμοποιούνται, καθώς και πρόσφατη φωτογραφία αυτών.
  • Ασφαλιστική, Φορολογική ενημερότητα, και Εγγυητική Επιστολή.
  • Διπλώματα οδήγησης των οδηγών που εργάζονται στο συγκεκριμένο γραφείο (ή συνεργαζομένων με αυτό) και θα χρησιμοποιούνται για τις μεταφορές, καθώς και αντίγραφο ποινικού τους μητρώου.
  • Ασφαλιστήριο συμβόλαιο που να περιλαμβάνει ασφάλιση των μεταφερόμενων επιβατών σε ισχύ.

Όλα τα παραπάνω αναφερόμενα παραστατικά θα πρέπει να κατατεθούν σε επικυρωμένα φωτοαντίγραφα.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στο γραφείο του Αντιπροέδρου Οικονομικών, και Ανθρωπίνου Δυναμικού, κου Παύλου Φλώρου μέχρι τις 15 Μαρτίου 2019, στις 12 μμ. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει την ίδια ημέρα δηλαδή στις 15 Μαρτίου στις 1 μμ, στην έδρα του Ανατόλια, από επιτροπή που θα έχει οριστεί από την διοίκηση του Ανατόλια.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κα Μάνο Αγρόδημο, Διευθυντή Προμηθειών, Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 08.00 – 15.00 στα τηλέφωνα 2310-398 243.

Share