Loading...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Έπιπλα-Εξοπλισμό του νέου Δημοτικού Σχολείου

To Anatolia Elementary School, το τμήμα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Κολλεγίου Ανατόλια προσκαλεί ενδιαφερόμενες εταιρείες να καταθέσουν προσφορές για την επίπλωση και τον εξοπλισμό του νέου κτιρίου του.

Παρακαλώ δείτε σε αυτό το σύνδεσμο την παρουσίαση του υπό κατασκευή κτιρίου, ώστε να καταλάβετε τον χαρακτήρα και τη σχεδίαση του.

Για  τις 15 αίθουσες στο νέο κτίριο θα χρειαστούμε τον παρακάτω εξοπλισμό (οι ποσότητες θα οριστικοποιηθούν κατά την παραγγελία):

  • 210 διπλά θρανία,  με προτάσεις και για μεταβλητού ύψους, που να επιτρέπουν και την ομαδοσυνεργατική μάθηση
  • 420 ατομικά καθίσματα τροχήλατα ή/και  σταθερά μεταβλητού ύψους
  • 250 καρέκλες επισκέπτη για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κατά προτίμηση με δυνατότητα κάθετης αποθήκευσης
  • 15 έδρες και καθίσματα δασκάλου
  • 12 Έπιπλο/α για αποθηκευτικό χώρο βιβλίων - υλικών για  28 μαθητές
  • 12 Ντουλάπια για αποθηκευτικό χώρο δασκάλων σταθερά, και αντίστοιχα τροχήλατα
  • Προτάσεις για Βοηθητικούς πάγκους εργασίας και έπιπλα για αίθουσα επιστημών για 28 μαθητές.
  • Έπιπλα και εξοπλισμός της βιβλιοθήκης του κτιρίου (επικοινωνήστε για αναλυτική κατάσταση)

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την κάθε κατηγορία ( παρακαλούμε να μην υπερβαίνουν τις 5 σε κάθε κατηγορία)   στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..gr έως την Παρασκευή 26/11.  Η  πρώτη αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει έως τις 10 Δεκεμβρίου, και θα ακολουθήσει δεύτερος γύρων επαφών με τις επικρατέστερες προτάσεις τις επόμενες 2 εβδομάδες, ώστε η παραγγελία να δοθεί πριν το τέλος του έτους και με με τις οριστικές ποσότητες.  Η παράδοση των επίπλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τα μέσα Μαρτίου 2022. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Μάνο Αγρόδημο, Διευθυντή Προμηθειών του Κολλεγίου Ανατόλια, τηλεφωνικά στο 2310398243 ή μέσω email στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου procurement@anatolia.edu.gr.

Share