Loading...

Πρόσκληση σε Γραφεία Ταξιδίων για κατάθεση προσφοράς για την 3ήμερη πολιτιστική-εκπαιδευτική εκδρομή της Γ’ Γυμνασίου στον νομό Μαγνησίας

Kαλούνται τα ταξιδιωτικά γραφεία να καταθέσουν στη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ»   προσφορά, που να συμπεριλαμβάνει όλα τα έξοδα  για την 3ήμερη εκδρομή (δύο διανυκτερεύσεις) της  Γ’ Γυμνασίου του 1ου Γυμνασίου Ανατόλια από την Παρασκευή 31/03/2022 μέχρι και την Κυριακή 02/04/2022  στο Νομό Μαγνησίας οδικώς.

Στην εκδρομή θα συμμετάσχουν 103 περίπου μαθητές/τριες και θα συνοδεύονται από έξι (6) καθηγητές/τριες.

Οι προσφορές για την παραπάνω εκδρομή πρέπει να κατατεθούν σε κλειστό φάκελο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 31/10 στη Γραμματεία του 1ου Γυμνασίου. Να λάβετε υπόψη σας ότι στο κόστος πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά των μαθητών, η διαμονή σε ξενοδοχείο  5* με πρωινό  στην περιοχή του Βόλου, οι  μετακινήσεις. Τα λεωφορεία θα είναι αποκλειστικής χρήσης χωρίς περιορισμό στα χιλιόμετρα.

Οι μαθητές/τριες θα μείνουν, εφόσον το επιτρέπουν οι αριθμοί, σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια και οι συνοδοί σε μονόκλινα.

Για όλους τους συμμετέχοντες στην εκδρομή πρέπει να υπάρχει ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση, ασφάλιση με κάλυψη αστικής ευθύνης και ιατρική φροντίδα χωρίς κατά ανάγκη μεταφορά στο νοσοκομείο.

Οι προσφορές θα ανοιχθούν και θα αξιολογηθούν με τη συμμετοχή, εκτός της δικής μου, των προέδρων των τεσσάρων τμημάτων της Γ’ τάξης, του προέδρου του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του καθηγητή που θα είναι αρχηγός στην εκδρομή, την Τετάρτη 2/11.

Σας παρακαλώ, μαζί με την προσφορά σας να καταθέσετε και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτετε ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.                                                                                               

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου
Αξαρλής Στυλιανός

Share