Loading...
Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια: Δράση με τη δύναμη της μουσικής

Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια: Δράση με τη δύναμη της μουσικής

Ο κόσμος της μουσικής, του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς συναντήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου  Ανατόλια (ΣΦΚΑ) αξιοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς – την καλλιτεχνική σύμπραξη της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη - και συγκεκριμένα τη συναυλία της 12ης Μαρτίου 2022 για την οποία εξασφάλισε εισιτήρια με προνομιακές θέσεις για τα μέλη ης κοινότητας του Κολλεγίου Ανατόλια.

Το κοινό βίωσε μία υπέροχη μουσική εμπειρία με τραγούδια που αγάπησε όλη η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο μέσα από το ατελείωτο ρεπερτόριο της καθηλωτικής Μαρινέλλας και του εξαιρετικού Μάριου Φραγκούλη.

Κάθε εισιτήριο για την παράσταση του Σαββάτου 12 Μαρτίου ήταν μία σημαντική συνεισφορά στο έργο του Συλλόγου Φίλων καθώς μέρος των εσόδων της συναυλίας προορίζεται για την υποστήριξη του κοινωνικού και εκπαιδευτικού έργου του Κολλεγίου Ανατόλια. Η ανταπόκριση στην κίνηση του Συλλόγου ήταν παραπάνω από θερμή και άμεση, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται τάχιστα. Ιταλικά, λαϊκά, μεγάλες επιτυχίες.

Ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο. Στόχος του είναι να στηρίζει το Κολλέγιο Ανατόλια τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, μέσα από τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, βοηθώντας το Κολλέγιο Ανατόλια να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παιδεία στους μαθητές και τις μαθήτριές του και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για όλους.

Το ΔΣ του ΣΦΚΑ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν την πρωτοβουλία, καθώς και την εταιρία παραγωγής People Entertainment Group για την εξαιρετική συνεργασία.

AFAC Megaro 2JPG

Στιγμιότυπο από τη συναυλία της Μαρινέλλας και το Μάριου Φραγκούλη. Μέρος των εσόδων ενίσχυσε το κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο του Κολλεγίου Ανατόλια μέσω του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

AFAC Megaro 3JPG

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια

Afac Megaro 4

Τάσος Κατσάρκας, Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια, Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, Βίκυ Μωυσιάδου-Καλαφάτη, Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης.

Share