Loading...
Το Κολλέγιο Ανατόλια αποχαιρετά έναν δικό του άνθρωπο

Το Κολλέγιο Ανατόλια αποχαιρετά έναν δικό του άνθρωπο

Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετήσαμε τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, έναν δικό μας αγαπημένο άνθρωπο και μεγάλο ευεργέτη του εκπαιδευτικού μας οργανισμού, τον Σταύρο Κωνσταντινίδη.

Ο Σταύρος Κωνσταντινίδης απόφοιτος της τάξης του '47 και ένας από τους μακροβιότερους Εφόρους του Κολλεγίου Ανατόλια έφυγε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 από κοντά μας, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις καρδιές όλων μας και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε μικρή και μεγάλη χαρά του Σχολείου, αποτελώντας ένα παράδειγμα για όλους μας με τον χαρακτήρα, την ευγένεια, την ολόψυχη, βαθιά στήριξη και αγάπη του για το Κολλέγιο Ανατόλια. Η διαδρομή και το ήθος του θα μας καθοδηγούν πάντα για να συνεχίσουμε να τιμούμε τις αξίες που τόσο ανιδιοτελώς και αθόρυβα υπηρέτησε. Η σκέψη και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Μέσα από τις πράξεις και το παράδειγμά του, ο Σταύρος Κωνσταντινίδης θα είναι πάντα παρών στις καρδιές μας και στη ζωή του Σχολείου μας.

Share