Loading...
Πρόγραμμα Πιστοποίησης στην Επιστήμη Δεδομένων Graduate Certificate in Data Science

Πρόγραμμα Πιστοποίησης στην Επιστήμη Δεδομένων Graduate Certificate in Data Science

Ένα νέο Πρόγραμμα Πιστοποίησης στην Επιστήμη των Δεδομένων / Graduate Certificate in Data Science εγκαινιάζει το Τμήμα Computer Science του ACT (American College of Thessaloniki). Το υβριδικό πρόγραμμα προσφέρεται στην αγγλική γλώσσα και έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών. Αρχίζει στις 27 Νοεμβρίου 2023 και ολοκληρώνεται στις 26 Μαρτίου 2024 με μαθήματα διά ζώσης και σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους και όσες επιθυμούν να εξελίξουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στα Big Data και στην Τεχνητή Νοημοσύνη, να ενισχύσουν το βιογραφικό τους και αναζητήσουν επαγγελματικές προοπτικές στο ευρύ πεδίο της Επιστήμης των Δεδομένων σε ειδικότητες όπως: Big Data Engineers, Data Architects, Database Managers, Data Scientists, Data Analysts, Database Developers, Machine Learning Engineers, Research Scientists και NLP Engineers. Το Graduate Certificate in Data Science

Ο σχεδιασμός του καλύπτει επαγγελματίες από διαφορετικά επιστημονικά πεδία - Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μηχανική, Βιοϊατρική, Πληροφορική, φαρμακευτικό και ιατρικό τομέα - που θα έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες, να αποκτήσουν εμπειρία τους στον υπερσύγχρονο τομέα των Μεγάλων Δεδομένων και της Τεχνητής Νοημοσύνης και να εφαρμόσουν άμεσα αυτές τις γνώσεις στους αντίστοιχους τομείς τους.

Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι:

  • Data Science
  • Data Engineering
  • Data Analytics
  • Machine Learning

Ο ευέλικτος χαρακτήρας των μαθημάτων επιτρέπει στους υποψηφίους να εξισορροπήσουν τις σπουδές τους, να διατηρήσουν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, και να επιδιώξουν να έχουν θετικό αντίκτυπο στους οργανισμούς και τις βιομηχανίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: act.edu/data-science

 (+30) 2310 398 398

 

Share