Loading...

Πρόσκληση για την Επιλογή Ανάδοχου Κατασκευής του Έργου "Ανέγερση New Learning Complex"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

«ΑΝΕΓΕΡΣΗ “NEW LEARNING COMPLEX”, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ,

ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Το Σωματείο με την επωνυμία «ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ», στο πλαίσιο ανέγερσης ενός σύγχρονου κτηριακού συγκροτήματος, το οποίο θα λειτουργήσει ως «NEW LEARNING COMPLEX», εντός των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου ΑΝΑΤΟΛΙΑ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης,

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

κάθε ενδιαφερόμενο νομικό πρόσωπο (μεμονωμένη εργοληπτική επιχείρηση ή κοινοπραξία) που επιθυμεί να εκδηλώσει το  ενδιαφέρον ως πιθανός Ανάδοχος για την κατασκευή του έργου: «Ανέγερση “NEW LEARNING COMPLEX", στις εγκαταστάσεις του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης».

Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Επιστολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος από τους Ενδιαφερόμενους ορίζεται η 5η Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και μέχρι ώρα 14:00.

Περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται στο παρόν επισυναπτόμενο αρχείο.

Διευκρινίσεις (Τελευταία ενημέρωση: 3 Ιουνίου 2020)

Διευκρίνιση 1

Σύμφωνα με το άρθρο 3 της πρόσκλησης οι απαιτήσεις που τίθενται σε αυτό πρέπει να καλύπτονται από κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση που συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος Κοινοπραξίας. Εξαίρεση μπορεί να γίνει μόνο για τον κύκλο εργασιών, απαίτηση που επιτρέπεται να καλύπτεται μόνο από ένα από τα μέλη της κοινοπραξίας.

Το εδάφιο 1 του άρθρου 3 της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος τροποποιείται ως ακολούθως:

  1. Πρωτότυπο ή επικυρωμένο, από την αρμόδια αρχή, Πιστοποιητικό εν ισχύ Εγγραφής στο αντίστοιχο Επαγγελματικό Μητρώο (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο). Επιπλέον του προαναφερθέντος πιστοποιητικού και προκειμένου περί Εργοληπτικής Επιχείρησης εγγεγραμμένης στο ΜΕΕΠ, πρωτότυπη ή επικυρωμένη, από την αρμόδια αρχή, Ενημερότητα Πτυχίου ή Πιστοποιητικό Εγγραφής σε αυτό.

Το εδάφιο 4 του άρθρου 3 της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος τροποποιείται ως ακολούθως:

  1. Οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια. Οι Υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:
  • Συνολικό κύκλο εργασιών ανά έτος για τις τρείς τελευταίες οικονομικές χρήσεις, μεγαλύτερο των 5.000.000,00 ΕΥΡΩ. Σε περίπτωση κοινοπραξίας η απαίτηση πρέπει να καλύπτεται κατ’ ελάχιστον από ένα μέλος της. Σε περίπτωση που για το τελευταίο οικονομικό έτος που έχει λήξει δεν έχουν καταρτισθεί ή/και ελεγχθεί οι Οικονομικές Καταστάσεις μέχρι την Ημερομηνία Υποβολής της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα υποβληθούν τα ακόλουθα:
    • η πρόβλεψη για το εν λόγω οικονομικό έτος, συνοδευόμενη από υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν καταρτισθεί ή/και ελεγχθεί οι Οικονομικές Καταστάσεις για το έτος αυτό
    • τα στοιχεία του κύκλου εργασιών από τις  Οικονομικές Καταστάσεις των αμέσως τριών (3) προηγουμένων οικονομικών ετών.
  • Ασφαλιστική κάλυψη έναντι επαγγελματικών κινδύνων, μεγαλύτερο ή ίσο με το ποσόν του 1.000.000,00 ΕΥΡΩ. Στο παρόν στάδιο αρκεί η υποβολή δήλωσης ότι η εργοληπτική επιχείρηση δεσμεύεται να συνάψει σύμβαση ασφαλιστικής κάλυψης για ποσό τουλάχιστον ίσο με το προαναφερθέν. Αφορά την ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Εργολάβων (CAR). Στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού θα αποσαφηνιστούν οι απαιτήσεις για υλικές ζημιές ιδίου του έργου, για την γενική αστική & εργοδοτική ευθύνη και τυχόν απαίτηση κάλυψης κατά την διάρκεια συντήρησης.

Διευκρίνιση 2

Σύμφωνα με το άρθρο 2 της πρόσκλησης η κατασκευαστική εμπειρία καλύπτεται από τον υποψήφιο – είτε πρόκειται για μεμονωμένη εταιρεία είτε για κοινοπραξία. Συνεπώς, σε περίπτωση κοινοπραξίας, η εμπειρία καλύπτεται αθροιστικά από τα μέλη της κοινοπραξίας.

Διευκρίνιση 3

Δεν υπάρχει πρότυπη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, κάθε υποψήφιος συντάσσει τη δική του.

Διευκρίνιση 4

Η τεχνική ικανότητα και η κατασκευαστική εμπειρία πρέπει να καλύπτονται από τον υποψήφιο, δεν επιτρέπεται η επίκληση εμπειρίας τρίτων (δάνεια εμπειρία).

Διευκρίνιση 5

Τα πιστοποιητικά εμπειρίας του σημείου 6 του άρθρου 3 αναφέρονται στα έργα που δηλώνονται στα βιογραφικά σημειώματα του σημείου 4 του άρθρου 2. Τα πιστοποιητικά αυτά αποδεικνύουν την άνω των 10 ετών εμπειρία των μελών της ομάδας του έργου στην εκτέλεση παρόμοιων έργων.

Η κατασκευαστική εμπειρία αποδεικνύεται μέσω των στοιχείων που ζητούνται στο σημείο 2 του άρθρου 2.

Share