Loading...

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια Self tests

To Αμερικανικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης (ACT)  καλεί ενδιαφερόμενες εταιρείες να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια αυτοδιαγνωστικών τεστ (Self Tests) για την ανίχνευση του ιού Covid-19 που θα διατεθούν σε σπουδαστές ξένων πανεπιστημίων που θα παρακολουθήσουν μαθήματα στη Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021.
Τα τέστ θα πρέπει να έχουν έγκριση για αυτοδιαγνωστική χρήση στην Ελλάδα/ΕΕ, να είναι ατομικά συσκευασμένα, και να έχουν οπωσδήποτε οδηγίες χρήσης και στην Αγγλική γλώσσα. 
 
Η εκτιμώμενη ποσότητα προμήθειας θα έιναι περίπου 9,000 self tests  που θα παραδοθούν σε 6 αυτόνομες δόσεις των 1.500 τις παρακάτω ημερομηνίες:
  • 8 Σεπτεμβρίου
  • 22 Σεπτεμβρίου 
  • 6 Οκτωβρίου
  • 20 Οκτωβρίου
  • 3 Νοεμβρίου 
  • 17 Νοεμβρίου
 
Παρακαλώ να σημειωθεί, πως το ACT μπορεί να διακόψει τις παραγγελίες σε περίπτωση που ληφθούν μέτρα ασφαλείας από το Κράτος σύμφωνα με τα οποία το Κολλέγιο τεθεί εκτός λειτουργίας, ολικά ή μερικά, ή εάν επιβληθούν εξ αποστάσεως-διαδικτυακά μαθήματα, ή εάν αναχωρήσουν πρόωρα οι σπουδαστές μετά από απόφαση του πανεπιστημίου τους.
 
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να καταθέσουν την προσφορά τους στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..gr έως το Σάββατο 4/9. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Μάνο Αγρόδημο, Διευθυντή Προμηθειών, τηλεφωνικά στο 2310398243 ή μέσω email στην διεύθυνση procurement@anatolia.edu.gr.

Share