Loading...

Πρόσκληση σε Γραφεία Ταξιδίων για κατάθεση προσφοράς για την 3ήμερη εκδρομή της Γ΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Ανατόλια στα Ιωάννινα

Καλούνται τα Γραφεία Ταξιδίων να καταθέσουν στη Διεύθυνση του 2ου Γυμνασίου του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ»   προσφορά, που να συμπεριλαμβάνει  όλα τα έξοδα  για την 3ήμερη εκδρομή της  Γ΄ Γυμνασίου που θα πραγματοποιήσει το Σχολείο μας,  σύμφωνα με τις εξής προδιαγραφές:

Προορισμός:  Ιωάννινα

Συμμετέχοντες μαθητές94-104

Συμμετέχοντες καθηγητές: 6

Περίοδος: 31/03 - 02/04/2023

Διανυκτερεύσεις: δύο (2)  

Μετακίνηση: Οδικώς με λεωφορείο. Αναχώρηση από το Κολλέγιο Ανατόλια το πρωί της Παρασκευής στις  31/03/2023  και επιστροφή στο Κολλέγιο Ανατόλια νωρίς το βράδυ της Κυριακής στις 02/04/2023. Τα λεωφορεία θα είναι διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής, χωρίς περιορισμό σε χιλιόμετρα.

Ξενοδοχείο4 ή 5 αστέρων στην περιοχή των Ιωαννίνων

Διαμονή: Δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές

Διατροφή: Πρωϊνό

Ξεναγήσεις: Λεωφορείο και ξεναγοί για τους χώρους ιστορικού, θρησκευτικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος

Πρόβλεψη για χώρο απομόνωσης στο ξενοδοχείο σε περίπτωση θετικού κρούσματος COVID-19. 

Θα παρακρατηθεί ποινική ρήτρα αν αθετηθούν οι  όροι του συμβολαίου με υπαιτιότητα του Γραφείου Ταξιδίων.

Αφού υπολογισθεί το τελικό κόστος του ταξιδιού, η προσφορά πρέπει να δοθεί ως συνολικό ποσό και ανά μαθητή. Σημειώνεται ότι θα χρειαστεί να εκδοθούν ατομικές αποδείξεις με το τελικό ποσό για κάθε μαθητή.

Παρακαλούμε επίσης να κατατεθούν τα παρακάτω έγγραφα:

  • Ατομική ταξιδιωτική ασφάλιση συμμετεχόντων με κάλυψη ζωής, ατυχήματος, νοσηλείας, ιατροφαρμακευτικών εξόδων και επείγουσας μεταφοράς με ρητή αναγραφή των ημερομηνιών της εκδρομής.
  • Ασφάλιση με κάλυψη αστικής ευθύνης διοργανωτή σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599 από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Ειδικού Σήματος Λειτουργίας σε ισχύ. 
  • Εγγυητική επιστολή διεκπεραίωσης της εκδρομής.

Οι προσφορές για την παραπάνω εκδρομή θα πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του σχολείου σε σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – Εκδρομή Γ’ Γυμνασίου», μέχρι τις 15:00 της Δευτέρας, 31 Οκτωβρίου 2022. Θα ανοιχθούν και θα αξιολογηθούν το μεσημέρι της Τετάρτης, 2 Νοεμβρίου 2022 στις 13:15, με τη συμμετοχή εκπροσώπων έτσι όπως προβλέπεται στην 20883/ΓΔ4/12-02-2020, ΦΕΚ 456/τ.Β/13-02-2020 Υπουργική Απόφαση.

Με τιμή
Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου
Κ.  Σταμάτη

Share