Loading...
Anatolia College Christmas Bazaar 2018

Anatolia College Christmas Bazaar 2018

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια 2018
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, 15:00 – 19:00

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 οι μαθητές, το προσωπικό, οι απόφοιτοι και οι φίλοι του Κολλεγίου Ανατόλια υποδέχονται τους επισκέπτες σε μία από τις πιο ιστορικές και ατμοσφαιρικές χριστουγεννιάτικες γιορτές της Θεσσαλονίκης: το Anatolia College Christmas Bazaar.

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια ξεκίνησε τη δεκαετία του ’30, για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς που είχαν μετακινηθεί στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, και με το πέρασμα του χρόνου αναδείχθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης. 

Το Bazaar θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Macedonia Hall (στην πλευρά του πρώην Αρρένων) και το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τσάι θα σερβιριστεί στο Ingle Hall (στην πλευρά του πρώην Θηλέων). 

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών και εργαζομένων και των τριών εκπαιδευτικών βαθμίδων του Κολλεγίου Ανατόλια (Anatolia Elementary School, Ενιαίο Γυμνάσιο και Λύκειο & International Baccalaureate Diploma Program, ACT - American College of Thessaloniki), του Συλλόγου Αποφοίτων και του Συλλόγου Φίλων του Κολλεγίου Ανατόλια. Όπως κάθε χρόνο, τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σωματεία κοινωνικής μέριμνας. 

Η παρουσία των μαθητών του σχολείου θα είναι αυξημένη με προϊόντα που οι ίδιοι κατασκεύασαν και παρασκεύασαν, όπως φυσικά καλλυντικά και αρώματα, χρηστικά και διακοσμητικά είδη, στολίδια και γλυκά. Παράλληλα τα παιδιά θα παρουσιάζουν πρωτότυπα projects μέσα από τη συμμετοχή τους σε clubs του σχολείου, και θα διοργανώσουν παιχνίδια δεξιοτήτων. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν, επίσης, πέντε χορωδίες και 25 φιλανθρωπικά σωματεία και ιδρύματα.

Share