Loading...
Μάγεψε και συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη  στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια

Μάγεψε και συγκίνησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε μία ξεχωριστή συναυλία στο Κολλέγιο Ανατόλια την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, αποδεχόμενη με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια (ΣΦΚΑ) για να τραγουδήσει για την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια.  

Protopsalti Anatolia College 5JPG

Η Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, καλωσόρισε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ευχαριστώντας την από καρδιάς για την παρουσία της στην εκδήλωση και τη διάθεσή της να στηρίξει την προσφορά εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου σε παιδιά με περιορισμένα οικονομικά μέσα. «Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα αριστούχα παιδιά για να φοιτήσουν σε αυτό το εξαιρετικό σχολείο» είπε η κ. Κατσάρκα ευχαριστώντας τα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου, το κοινό, τους χορηγούς που συνέβαλαν ο καθένας από την πλευρά του στη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Protopsalti Katsarka extra

«Η εκπαίδευση είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε να προσφέρουμε στα παιδιά» είπε από σκηνής η Άλκηστις Πρωτοψάλτη προτού ξεκινήσει το υπέροχο μοναδικό πρόγραμμα που ετοίμασε μαζί με τους πέντε διακεκριμένους μουσικούς της με τις θαυμάσιες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κοντογεώργη.

Μπροστά στο ιστορικό Macedonia Hall, που είχε μετατραπεί σε μία εντυπωσιακή μουσική σκηνή, η ερμηνεύτρια τραγούδησε τις μεγαλύτερες της επιτυχίες και κορυφαίες στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας. Με τη φωνή της ταξίδεψε, συγκίνησε και ξεσήκωσε το κοινό που την αποθέωσε. Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, μετέδωσαν το πάθος και τη δύναμη της μουσικής που ενώνει και γίνεται «όχημα» κοινωνικής προσφοράς. 

Την Άλκηστη Πρωτοψάλτη συνόδευσαν οι: Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο), Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογιώργος (κιθάρες), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Tάκης Βασιλείου (drums/κρουστά), Σοφία Ευκλείδου (τσέλο). Η ηχοληψία ήταν του Ζαχαρία Σταμούλου και του Στέφανου Χατζόπουλου, και οι φωτισμοί του Δημήτρη Λάιου. H oργάνωση παραγωγής ήταν της Τώνιας Δραγούνη Ζαμβακέλλη.

Η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων περιλάμβανε επίσης DJ Set με τη DJ Georgia P, μπουφέ και επιλεγμένα γαλλικά κρασιά από το My Cava by Depot Des Vins. Το open bar που λειτούργησε είχε την επιμέλεια του Le Cercle de Salonique και η προσφορά των ποτών ήταν  από την Bacardi Greece. Οι ξηροί καρποί ήταν προσφορά του Exereton, και το δροσιστικό παγωτό προσφορά από το “Παραδοσιακό”.

 Ο ΣΦΚΑ ευχαριστεί θερμά τους υποστηρικτές της εκδήλωσης για την συμπαράσταση και υποστήριξή τους:

Ο Σύλλογος Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές σωματείο. Στόχος του είναι να στηρίζει το Κολλέγιο Ανατόλια τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, μέσα από τις εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει, βοηθώντας το Κολλέγιο Ανατόλια να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παιδεία στους μαθητές και τις μαθήτριές του και ένα πιο ελπιδοφόρο μέλλον για όλους.

 Protopsalti AFAC Billy VlachosJPG

Πετιούλα Κατσάρκα Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, Φανή Μπίλλη, Μάγδα Πετμεζά, Άννα Μπίλλη-Πετμεζά,  Μαρία Χατζηκεφαλά και Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος Κολλεγίου Ανατόλια.

Protopsalti AFAC Kalafatis

Βίκυ Μωυσιάδου-Καλαφάτη και Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης.

Protopsalti AFAC Zervas

Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Protopsalti AFAC KaItazidis KatsarkaJPG

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Αγάπη Καϊτεζίδου, Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, Τάσος Κατσάρκας της Κλινικής Άγιος Λουκάς που προσέφερε την ιατρική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Protopsalti AFAC Goula

H Καλυψώ Γούλα, Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων στο Υπουργείο Εργασίας

Protopsalti AFAC Zoe and George PapageorgiouJPG

Πετιούλα Κατσάρκα, Κατσάρκα Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, Ζωή Ψαρρά - Παπαγεωργίου και Γιώργος Παπαγεωργίου, μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, Τάσος Κατσάρκας της Κλινικής Άγιος Λουκάς.

Protopsalti afac papageorgiou 1

Ηλέκτρα και Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Παπαγεωργίου

Protopsalti AFAC Katsarka DragouniJPG

Η Πετιούλα Κατσάρκα Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια με την Τώνια Δραγούνη Ζαμβακέλλη, υπεύθυνη οργάνωσης παραγωγής της συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Protopsalti tzika

O Δημήτριος Τζήκας και η Μαρία Τζήκα της Elvial, πλατινένιου χορηγού της εκδήλωσης.

 Protopsalti AFAC Dabizas Gogos

Η Δέσποινα Νταμπίζα και ο Στέφανος Γώγος της εταιρίας Novalis Vita πλατινένιου χορηγού της εκδήλωσης

Protopsalti AFAC papadopoulos Katsarjka

Xρήστος Παπαδόπουλος της Volvo Παπαδόπουλος, πλατινένιου χορηγού της εκδήλωσης, Πετιούλα Κατσάρκα, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κολλεγίου Ανατόλια, Τάσος Κατσάρκας της Κλινικής Άγιος Λουκάς που προσέφερε την ιατρική υποστήριξη της εκδήλωσης, Σάββας Παπαδόπουλος της Volvo Παπαδόπουλος με την Ελβίρα Σεραφειμίδου.

Protopsalti AFAC Sapountzis KatsarkaJPG

O πλαστικός χειρουργός Σταμάτης Σαπουντζής, χρυσός χορηγός της εκδήλωσης με την Πετιούλα Κατσάρκα.

Protopsalti ImmergasJPG

Κατερίνα Γιόξα και Τάσος Γιόξας της Immergas, αργυρού χορηγού της εκδήλωσης

Protopsalti Mexil

Έλλη Σαρηκεχαγιά της MEXIL αργυρού χορηγού της εκδήλωσης

Protopsalti Kommatidis paradosiako

Λήδα Παπαδήμα και Αλέξανδρος Κομματίδης του "Παραδοσιακού", υποστηρικτή της εκδήλωσης 

 

Protopsalti ANAX

Κυριακή Μητροπούλου και Ευριπίδης Ζάννης της ΑΝΑΞ Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις, υποστηρικτή της εκδήλωσης

 Protopsalti Nano

Νανώ Κουγιουμτζόγλου, εκδότρια του περιοδικού Glow και glow.gr, χορηγού επικοινωνίας της εκδήλωσης, και Μιχάλης Καραβιώτης 

Protopsalti Sponsorsj

Ο ΣΦΚΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές της εκδήλωσης για την συμπαράσταση και υποστήριξή τους:

  

Protopsalti AFAC Vagiona Katsarka

Άρτζη Βαγιωνά και Πετιούλα Κατσάρκα

 Protopsalti Georgia P extra

H DJ Georgia P. 

Share