Loading...
Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια 2022

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια 2022

Το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κολλεγίου Ανατόλια επιστρέφει φέτος στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με δωρεάν είσοδο για το κοινό την  Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, από τις 14:00 έως τις 18:00 στους ανοιχτούς χώρους του campus μπροστά στο Macedonia Hall και το Kyrides Hall στην πλευρά των Λυκείων (πρώην Αρρένων).

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα γίνει στις 17:30. από τον Δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον Πρόεδρο του Κολλεγίου Ανατόλια Δρα Πάνο Βλάχο, και θα ακολουθήσει η κλήρωση των μεγάλων δώρων από τη λοταρία που φέτος περιλαμβάνει περισσότερα από 200 δώρα.

Οι μαθητές έχουν κατασκευάσει και παρασκευάσει δικά τους προϊόντα και θα παρουσιάσουν δράσεις που προετοιμάστηκαν σε clubs του σχολείου,  και συνδυάζουν  τη δημιουργικότητα με τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά. Ενδεικτικά:

  • Xρηστικά και διακοσμητικά είδη, πολλά κατασκευασμένα σε 3D Printer
  • Γλυκά και φαγητά στο πλαίσιο του μαθήματος Οικιακής Οικονομίας
  • Φυσικά καλλυντικά και αρώματα από το Aroma Club
  • Αυτοκινητάκια F1 σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σε 3D Printer από την ομάδα “Aeolos” που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους επόμενους Παγκόσμιους Τελικούς της F1 in Schools.     

Το club Ελληνικών Χορών θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς, και θα ακολουθήσουν δεκαπέντε μουσικά συγκροτήματα μαθητών και μουσική από το Orchestra Club.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την εθελοντική συμμετοχή μαθητών του Anatolia High School, φοιτητών του ACT- the American College of Thessaloniki και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολλεγίου Ανατόλια, των Συλλόγων Γονέων, Αποφοίτων και Φίλων. Όπως κάθε χρόνο, τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς, τιμώντας την προϊστορία του θεσμού που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη τη δεκαετία του ’30 για να υποστηρίξει τους προσφυγικούς πληθυσμούς μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 15 σωματεία, ιδρύματα και μη κυβερνητικές οργανώσεις. 

 

Share