Loading...
Menu
Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό

Μαθηματικός Διαγωνισμός Καγκουρό

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το Κολλέγιο Ανατόλια ως εξεταστικό κέντρο του Διεθνούς Μαθηματικού Διαγωνισμού "Καγκουρό". Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές από Β' Δημοτικού έως και Γ' Λυκείου.

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Ημερομηνία και χώρος διεξαγωγής του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί και φέτος διαδικτυακά το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 στις 9:00. 

Λεπτομέρειες της διεξαγωγής του διαγωνισμού, τόσο απευθείας όσο και παράλληλα, μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα του οργανισμού Καγκουρό www.kangaroo.gr, καθώς και μέσω Facebook στο: https://www.facebook.com/kangarooGR. 

Θα δοθεί από τον οργανισμό στους μαθητές η ευκαιρία για πρόβα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, αρκετές μέρες πριν από τον διαγωνισμό.

Θα σταλεί σε όλους email με σχετικές πληροφορίες. Παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά και τον κάδο των ανεπιθύμητων (spam folder) στο email σας, καθώς ορισμένες από τις ενημερώσεις μας ενδέχεται να καταλήξουν εκεί απροσδόκητα.

Οδηγιες συμμετοχης

Σημαντικές πληροφορίες - συνδρομή

Για την εγγραφή στο σύστημα και την ηλεκτρονική διεξαγωγή του διαγωνισμού θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του συμμετέχοντα στη σχετική φόρμα. ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ. Η ηλεκτρονική διεύθυνση που θα συμπληρώσετε δεν θα κοινοποιηθεί σε τρίτους και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του Διαγωνισμού Καγκουρό.Είναι σημαντικό, εάν εγγράψετε περισσότερα από 1 παιδιά, να δώσετε για το καθένα διαφορετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις (ακόμα και μεταξύ αδελφών), ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν στην πλατφόρμα του Καγκουρό σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά ο διαγωνισμός και φέτος. 

Κάθε μαθητής που επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά συμπληρωμένη την αίτηση-δήλωση συμμετοχής και να καταβάλει το ποσό των 12,50€.

Αίτηση

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής που ακολουθεί παρακάτω και να πατήσετε submit (τότε θα εμφανιστεί στην οθόνη σας επιβεβαίωση για την επιτυχή αποστολή της δήλωσης. Ευγενικη υπενθύμιση:Δεν λαμβάνετε περαιτέρω επιβεβαίωση της εγγραφής σας, αλλά αυτόματα καταχωρούνται τα στοιχεία σας στο σύστημα). 

Αιτήσεις θα μπορούν να πραγματοποιούνται μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων που μπορεί να εξυπηρετήσει το Κολλέγιο Ανατόλια ως εξεταστικό κέντρο για την περίπτωση που πραγματοποιηθεί δια ζώσης ο διαγωνισμός ή διαφορετικά μέχρι την τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων (μέχρι τις 23 Απριλίου 2021) καθώς δεν θα υπάρχει περιορισμός ατόμων για τις αίθουσες για την περίπτωση που ο διαγωνισμός πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

Αίτηση Συμμετοχής

Κάθε μαθητής που επιθυμεί να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, μετά την ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής θα πρέπει να τακτοποιήσει την πληρωμή ακολουθώντας τα βήματα παρακάτω. 

Πληρωμή

H συμμετοχή στο διαγωνισμό κοστίζει 12,50 ευρώ, ποσό που καλύπτει οργανωτικά έξοδα, καθώς και διάφορα εκπαιδευτικά δώρα που λαμβάνει κάθε συμμετέχων μαθητής (ανεξάρτητα από την επίδοσή του στο διαγωνισμό) και άλλο εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο με τα θέματα του διαγωνισμού και τις λύσεις τους, άρθρα, γρίφοι μαθηματικοί κλπ.), η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει το ποσό της συνδρομής. Για να επικυρωθεί η αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό θα πρέπει άμεσα να κατατεθεί το ποσό των 12,50 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK
Αριθ.Λογαριασμού: 0026.0520.15.0200017793
ΙΒΑΝ: GR9602605200000150200017793
Δικαιούχος: ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Οι καταθέτες θα πρέπει οπωσδήποτε ως αιτιολογία κατάθεσης να γράφουν το όνομα του συμμετέχοντα (του μαθητή που θα πάρει μέρος και όχι του καταθέτη) και την ένδειξη "Kangaroo" από την αίτηση.

Επίσης, καθώς οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται αυτόματα, δεν χρειάζεται να αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης σε εμάς. 

ΣΗΜ.: Υπάρχει περιορισμένος αριθμός βιβλίων Καγκουρό της περσινής χρονιάς που διατίθενται στη μισή τιμή. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2310 398302 για να τα προμηθευτείτε.

Περισσότερες Πληροφορίες

κα. Βιργινία Αρβανίτη
STEM Office
2310 398289
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead