Loading...
Menu

Καλοκαιρινό Πάρτυ από το Σύλλογο Φίλων του Kολλεγίου «Ανατόλια»

Μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και με πολύ κέφι έγινε το καλοκαιρινό πάρτυ που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Φίλων του Κολλεγίου «Ανατόλια» στις 18 Ιουνίου στο SHARK, με τη συμπαράσταση του Συλλόγου Αποφοίτων και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και των Γυμνασίων και Λυκείων του Ανατόλια.

Το πάρτυ τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Δήμαρχος Πανοράματος κ. Ι. Καϊτετζίδης, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης κ. Κ. Γκιουλέκας και κ. Δ. Γαλαμάτης και η Νομαρχιακή σύμβουλος κα Πόπη Καλαϊτζή. Μεταξύ των 400 περίπου παρευρισκομένων ήταν ο Πρόεδρος του «Ανατόλια», κ. Richard Jackson, ο πρόεδρος του Συλλόγου αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και Διευθ. Σύμβουλος της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε. κ. Ιωάννης Ρεντζεπέρης, καθώς και φίλοι και απόφοιτοι του σχολείου.
 
Την όμορφη ατμόσφαιρα της βραδιάς συμπλήρωσε η μουσική του γνωστού Dj και απόφοιτου του Ανατόλια, Διογένη Μαριόλα.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα προσφερθούν για την υποστήριξη του προγράμματος υποτροφιών, καθώς και του ευρύτερου εκπαιδευτικού προγράμματος του Ανατόλια.

 

 

 

 

 

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead