Loading...
Menu

Τελετή Αποφοίτησης 2007

 

Συγκίνηση αλλά και χαμόγελα σημάδευσαν την τελετή αποφοίτησης των 230 μαθητών της τάξης του 2007 του Κολλεγίου «Ανατόλια».

Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η Δρ. Νίνα Παπαβασιλείου, απόφοιτος του Ανατόλια (’88), καθηγήτρια και Επικεφαλής του Εργαστηρίου Lymphocyte Biology του Rockefeller University, ενός από τα πιο σημαντικά ερευνητικά κέντρα βιοϊατρικής.

Όπως κάθε χρόνο, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι μαθητές των δύο Λυκείων (Δημήτριος Λαγούδης του 1ου Λυκείου και Κωνσταντίνος Μπάκας του 2ου Λυκείου) και του Προγράμματος «Διεθνές Απολυτήριο – ΙΒ» (Αργύριος Τσιάρας), καθώς επίσης όσοι ξεχώρισαν με την ενεργό συμμετοχή τους σε αθλητικές και εξωσχολικές δραστηριότητες και για τις επιδόσεις τους στην Αγγλική γλώσσα. Το Βραβείο Υποτροφίας στη Μνήμη της Patricia Kastritsis (πρώην βιβλιοθηκάριος της Βιβλιοθήκης «Ελευθεριάδης») πήρε η Σάρα Στέλλα Ρενάτε Καϊδατζή για το εξαίρετο ήθος και τη θετική συμβολή της στη ζωή του οικοτροφείου.

Την τελετή αποφοίτησης τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τα μέλη της διοίκησης, το διδακτικό προσωπικό, τους γονείς και φίλους των τελειόφοιτων, πολλοί επώνυμοι μεταξύ των οποίων οι Βουλευτές κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, κ. Γιάννης Μαγκριώτης, κ. Σταύρος Καλαφάτης, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και κ. Δημήτρης Γαλαμάτης, η ομότιμη καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Πελαγία Φαλτσή και εκπρόσωποι των αρχών της πόλης.  Όπως κάθε χρόνο, η χορωδία του Ανατόλια έδωσε το παρών με εντυπωσιακές μουσικές παρενθέσεις.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead