Loading...
Menu
Τελετή αποφοίτησης Anatolia High School

Τελετή αποφοίτησης Anatolia High School

Ένας σημαντικός κύκλος ζωής έξι χρόνων ολοκληρώθηκε για τους τελειόφοιτους και τις τελειόφοιτες του Anatolia High School με την Τελετή Αποφοίτησης που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου. Το προαύλιο του Macedonia Hall κατακλύστηκε από συγγενείς και φίλους που συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή, τη συγκίνηση, τη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών. Στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης συμμετείχαν συνολικά 221 μαθητές από τα δύο Λύκεια και το Πρόγραμμα του Διεθνούς Απολυτηρίου (International Βaccalaureate Diploma Programme). Οι εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις, οι υψηλές βαθμολογίες στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, τα εντυπωσιακά αποτελέσματα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, χαρακτήρισαν τη χρονιά που πέρασε για την τάξη του 2018, που άφησε πολύ έντονο το αποτύπωμά της στις εξωσχολικές δραστηριότητες του Anatolia High School και στις αθλητικές διοργανώσεις.

Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος στέλνοντας το δικό του ευχετήριο μήνυμα στους αποφοίτους για προσωπική εξέλιξη και μία διαδρομή με εμπειρίες, με γνώμονα πάντοτε τις αρχές και τα ιδανικά του Κολλεγίου.

Τον αποχαιρετιστήριο λόγο προς τους συμμαθητές τους εκφώνησαν ου υπότροφοι μαθητές του σχολείου Γιώργος Κεμεντζίδης (1ο Λύκειο), Κορνηλία-Βασιλική Ορφανίδου (2ο Λύκειο), Αριάδνη Παπαδοπούλου (IB Diploma Programme) μαθητές που αρίστευσαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Κολλέγιο Ανατόλια. Το I.B.D.P. Learner Award έλαβε η Ελευθερία Καπάζογλου. Με βραβείο για τις επιδόσεις τους στην αγγλική γλώσσα τιμήθηκαν ο Γιώργος Κεμεντζίδης, η Ελένη Καρυοφύλλη και Ιωάννης Μακρίδης, για τις αθλητικές τους επιδόσεις οι Φιλίνα Ιωαννίδου και Αχιλλέας Σαρίδης, ενώ καλύτερη αθλήτρια αναδείχθηκε η Μαρία Γάτα. Για τη συνεισφορά της στη ζωή του οικοτροφείου τιμήθηκε η οικότροφος μαθήτρια Ευαγγελία – Βασιλική Κυρκούση.

Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η Δρ Άννα Γρέκα ‘93, Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Harvard & Διευθύντρια του Broad Kidney Disease Initiative, Ερευνητικό Iνστιτούτο Broad Institute of MIT & Harvard. Η ομιλήτρια, που πριν από 25 χρόνια ήταν η valedictorian της τάξης της, έδωσε μία δυνατή και εμψυχωτική ομιλία για την αξία που έχει η επιμονή, το πάθος, ακόμη και η αποτυχία, για την επίτευξη των στόχων που κάθε νέος άνθρωπος ονειρεύεται να πετύχει.

Anatolia High School Commencement 2018

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead