Loading...
Menu
Μαθητής  μας «Αρχηγός» στις γνώσεις Φυσικής!

Μαθητής μας «Αρχηγός» στις γνώσεις Φυσικής!

Την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Φυσικών που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Φυσικών, κατέκτησε ο μαθητής 2ου Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια, Βασίλης Καχτσίδης. Με την πανελλήνια επικράτησή του, ο Βασίλης κέρδισε και τη θέση του Αρχηγού (Captain) στην Εθνική Ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην προημιτελική φάση του 32ου Διεθνή Διαγωνισμού Νέων Φυσικών, η οποία θα γίνει στην Κολωνία.

Ο Διαγωνισμός International Young Physicists’ Tournament (ΙYPT) που αποκαλείται και “Physics World Cup” διεξάγεται ανάμεσα σε ομάδες μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι μαθητές καλούνται να λύσουν προβλήματα Φυσικής, να συζητήσουν και να προτείνουν λύσεις οι οποίες αξιολογούνται από κριτική επιτροπή.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για τον Βασίλη, καθώς και για τη συμμετοχή και συνεχείς διακρίσεις των μαθητών μας σε εξωσχολικούς διαγωνισμούς.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead