Loading...
Menu
Share στις καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις

Share στις καινοτόμες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις

Εξήντα καθηγητές δημοσίων και ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, το Κολλέγιο Ανατόλια στο πλαίσιο επιμόρφωσης που οργάνωσαν οι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου Φιλολόγων, Φυσικών Επιστημών και Αγγλικής, του 1ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης η Έλσα Εξηνταβελώνη, συντονίστρια του Middle Years Program τουΚολλεγίου Ανατόλια και καθηγητές του σχολείου παρουσίασαν στους συναδέλφους τους τις καινοτόμες προσεγγίσεις που εφαρμόζουν τα τελευταία χρόνια στο Κολλέγιο Ανατόλια (εννοιολογική μάθηση, βιωματική μάθηση, ομαδοσυνεργατικές δραστηριότητες), και αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες μαζί τους. Οι φιλοξενούμενοι καθηγητές είχαν την ευκαιρία, χωρισμένοι σε ομάδες και με την καθοδήγηση οκτώ καθηγητών του Ανατόλια, να εφαρμόσουν τις προσεγγίσεις που τους παρουσιάστηκαν, σε ένα βιωματικό εργαστήριο διάρκειας 3 ωρών μέσα σε γόνιμο, δημιουργικό και πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στο Flexible Learning Space της Βιβλιοθήκης Ελευθεριάδης.

Η επιτυχία της πρώτης αυτής συνάντησης και η πολύ όμορφη συνεργασία που είχαν οι καθηγητές μεταξύ τους προϊδεάζει και για άλλες κοινές επιμορφωτικές δράσεις στο μέλλον.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead