Loading...
Menu
Annual College Fair: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του Γραφείου Συμβουλευτικής για Σπουδές στην Αμερική

Annual College Fair: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση του Γραφείου Συμβουλευτικής για Σπουδές στην Αμερική

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, από τις 16:00 έως τις 17:00, το Γραφείο Συμβουλευτικής για Σπουδές στην Αμερική (US College Counseling Office) διοργανώνει στη Βιβλιοθήκη Ελευθεριάδης του Κολλεγίου Ανατόλια την καθιερωμένη ενημερωτική εκδήλωση του για τη δυνατότητα σπουδών σε πανεπιστήμια της Αμερικής.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και μαθητές θα γνωρίσουν και θα συζητήσουν με αποφοίτους 15 πανεπιστημίων των Ηνωμένων Πολιτειών, παίρνοντας πληροφορίες για τη διαδικασία εισαγωγής, τον τρόπο λειτουργίας των αμερικανικών πανεπιστημίων και το ακαδημαϊκό περιβάλλον.

Από τις 17:00 έως και τις 19:30 θα ακολουθήσουν ανοιχτές συζητήσεις (panel) για μαθητές και γονείς με τις ακόλουθες θεματικές:

α. Κοιτώντας μπροστά: Πώς να ξεχωρίσεις μέσα από την αίτησή σου

β. Ειλικρινείς κουβέντες: Οι φετινοί τελειόφοιτοι συμβουλεύουν τους συμμαθητές τους και μοιράζονται τις εμπειρίες τους από την διαδικασία των αιτήσεων.

γ. Βρες αυτό που σου ταιριάζει: Μια ματιά στις κατατάξεις και πώς ξεκινά η προσωπική λίστα πανεπιστημίων.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι τελειόφοιτοι μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια οι οποίοι έχουν εξασφαλίσεις θέσεις σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ Χαράλαμπος Γαβράς, Ανατολή Καραπαναγιωτίδου, Κουμπωτής Χρήστος.

Στα πάνελ συμμετέχουν καθηγητές, στελέχη, απόφοιτοι του Κολλεγίου Ανατόλια που έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Μάνος Αγρόδημος, Εβίτα Γκαντίνα, Δρ Μαίρη Καλαμάκη, Μενέλαος Καραμιχάλης, Αριάν Κότση, Νάνσυ Κωσταλάρη, Λαμπρινή Νάσση, Θοδωρής Μαλέας, Μάγδα Πετμεζά, Γεωργία Προεστοπούλου, Renee Harlow, M. Stuart Asbridge, Robert Cain, Julie Jones, Bobby Zipp, Ball Deirdre.

20180418 160804 1024 x 576

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 398340

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead