Loading...
Menu
Personal Project Fair: Ιδέες σε πράξη

Personal Project Fair: Ιδέες σε πράξη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Βιβλιοθήκη Ελευθεριάδης φιλοξένησε το Personal Project Fair στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου.

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η φαντασία των μαθητών και η σκληρή δουλειά απέδωσαν καρπούς που πήραν τη μορφή μιας πολυθρόνας από ανακυκλώσιμα υλικά, ενός βιβλίου συνταγών για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, μία σειρά μαθημάτων για τη διδασκαλία δεξιοτήτων στη χρήση Η.Υ. για ηλικιωμένους, σειρά ασκήσεων για γυναικεία αυτοάμυνα, και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, πρωτότυπα, χρήσιμα και απολύτως εφικτά.

DSC00173 1024 x 576

Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν τα παιδιά στο πλαίσιο του μαθήματος Personal Project, όπως και οι επιμέρους προσωπικοί στόχοι που έθεσαν, ήταν προσωπική τους επιλογή κι έτσι μέσω του project τους δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουν συγκεκριμένες δεξιότητες και να εκφράσουν τη δημιουργική και κριτική τους σκέψη. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά των συμβούλων καθηγητών, οι οποίοι καθοδήγησαν τους μαθητές σε κάθε τους βήμα προκειμένου να φτάσουν στο εντυπωσιακό, ομολογουμένως, αποτέλεσμα.

DSC00166 1024 x 768

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ήταν ανοιχτή στη σχολική κοινότητα καθώς και στους γονείς οι οποίοι επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη και συζήτησαν με τους μαθητές για τη δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το αποτέλεσμα της, όπως αυτό εκφράστηκε με τη μορφή του τελικού προϊόντος.

DSC00177 1024 x 768

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead