Loading...
Menu
Πειράματα για 1ο πανελλήνιο βραβείο

Πειράματα για 1ο πανελλήνιο βραβείο

Το 1ο βραβείο κατέκτησαν οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου, Ελισάβετ Μάρκου, Γαλανός Μοσχόπουλος, Βασίλης Ξεντές, Ιάσωνας Παπαϊωάννου και Παναγιώτης Παπαναστασίου, στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικής που διοργάνωσε για πρώτη χρονιά η Ένωση Ελλήνων Φυσικών με τίτλο: «Θέλουμε Πειράματα».

Η ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια, που προετοιμάστηκε από τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Στέλιο Αξαρλή, παρουσίασε τον νόμο των ελαστικών παραμορφώσεων (Νόμος του Hooke) κα με την εξαιρετική της εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις και το πρώτο έπαθλο της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, οι οποίοι σχημάτισαν ομάδες από πέντε τουλάχιστον άτομα. Τα παιδιά έπρεπε να βιντεοσκοπήσουν ένα πείραμα Φυσικής στο σχολικό εργαστήριο ή έξω από αυτό, περιλαμβάνοντας στο βίντεο και τη θεωρητική υποστήριξη του πειράματος.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead