Loading...
Menu
Συνέντευξη: Ανδρέας Λαμπρίδης '03

Συνέντευξη: Ανδρέας Λαμπρίδης '03

Μιλήσαμε με τον Ανδρέα Λαμπρίδη, απόφοιτο του Anatolia High School της τάξης του ’03. Ο Ανδρέας σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση επιχειρήσεων, ωστόσο, εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με αυτό που αγαπάει πραγματικά, τη μαγειρική και με τα επιτυχημένα εστιατόρια που έχει δημιουργήσει στο Λονδίνο: Το OPSΟ και το Pittabun. Πρόσφατα, δε, το OPSO έφτασε μέχρι και το Ντουμπάι, αφού εκεί βρίσκεται πλέον το OPSO Dubai μέσα στο κοσμοπολίτικο Dubai Mall. Ο Ανδρέας μοιράζεται μαζί μας τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες από το Κολλέγιο Ανατόλια και πώς αυτό τον βοήθησε να μάθει να λειτουργεί μέσα σε μία κοινωνία.

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο…

τα πεντάλεπτα διαλείμματα!

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν…

πολλοί! Εάν έπρεπε να ξεχωρίσω ένα καθηγητή αυτός θα ήταν ο κος Δημοσιάρης που είχε έναν ιδιαίτερο τρόπο διδασκαλίας κάνοντας το μάθημα πάντα ενδιαφέρον. Η αγαπημένη μου ήταν η κα Douris, την οποία και είχα καθηγήτρια για 6 χρόνια.

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus …

το κλειστό γυμναστήριο.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να…

μάθω να λειτουργώ μέσα σε μια κοινωνία.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι…

το υψηλό επίπεδο μόρφωσης και ότι κατέχουν σταθερές βάσεις για να ανταποκριθούν στις επερχόμενες πανεπιστημιακές υποχρεώσεις.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι…

ένα σχολείο που παρέχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και από το οποίο έχω μόνο καλές αναμνήσεις.

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

η δημιουργικότητα, και η καθημερινή πρόκληση να ξεπερνάω τις προσδοκίες των πελατών μας.

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή…

την ημέρα που αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου στα χρηματοοικονομικά και να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά αγαπώ: την μαγειρική και τον χώρο της εστίασης. Ήταν μια πολύ δύσκολη και επίφοβη απόφαση, την οποία όμως δεν έχω μετανιώσει στιγμή.

Στο μέλλον θέλω να...

να καταφέρω όλα αυτά που τώρα μου φαντάζουν ακατόρθωτα.

Διαβάστε περισσότερες συνεντεύξεις και νέα και ενημερωθείτε για τις δράσεις του Γραφείου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια στο anatolia.edu.gr/alumni.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead