Loading...
Menu
3η θέση στο International Young Naturalists Tournament

3η θέση στο International Young Naturalists Tournament

Το χάλκινο μετάλλιο στον 7ο διεθνή διαγωνισμό International Young Naturalists Tournament κατέκτησε η ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μινσκ της Λευκορωσίας από τις 18 έως τις 24 Αυγούστου. Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου οι οποίοι αναρριχήθηκαν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι οι Ασημίνα Αξαρλή (Captain), Όλγα Κούφα, Όλγα Μαυρομάτη και Γιώργος Πέιος.

rsz img IYNT 1

Το Κολλέγιο Ανατόλια συμμετείχε και μία ακόμη ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές του Γυμνασίου Νικόλα Παπαγεωργίου (Captain), Γιώργο Μπάμπα, Ελεάνα Παπαϊωάννου, Ελένη Ράπτη και Φαίδρα Τσολακίδου. Συνολικά συμμετείχαν 150 μαθητές από 11 χώρες μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Κίνα, η Ελβετία και η Ν. Ζηλανδία που αναδείχθηκε νικήτρια της διοργάνωσης. Η Ελλάδα συμμετείχε υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό πειραμάτων που απευθύνεται σε μαθητές από 12 έως 16 ετών και τους ενθαρρύνει να ανακαλύψουν τον κόσμο της έρευνας και της επιστήμης, να εργαστούν ομαδικά, και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες σε ένα διεθνές περιβάλλον.

rsz img IYNT

 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead