Loading...
Menu
Drexel Dragons εναντίον Επίλεκτης Ομάδας Βορείου Ελλάδος στο Κολλέγιο Ανατόλια

Drexel Dragons εναντίον Επίλεκτης Ομάδας Βορείου Ελλάδος στο Κολλέγιο Ανατόλια

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Κολλεγίου Ανατόλια φιλοξένησε την Πέμπτη 22 Αυγούστου τον φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στη γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του πανεπιστημίου Drexel από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, και της Επίλεκτης Ομάδας Βορείου Ελλάδος.
Η αμερικανική ομάδα, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Κολεγιακού Πρωταθλήματος στις ΗΠΑ, επισκέφθηκε την Ελλάδα συνδυάζοντας διακοπές και προετοιμασία για το επερχόμενο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, οι Drexel Dragons αντιμετώπισαν δύο φορές την Εθνική ομάδα κορασίδων της χώρας μας, μία φορά στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη. Ο τρίτος αγώνας στο Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώθηκε από την NOMOS LLC, εταιρία που ιδρύθηκε στο St Louis των ΗΠΑ από τον Δρα Αναστάσιο Καμπουράκη ’93 για την παροχή συμβουλών σε ομάδες, αθλητικές ενώσεις και φορείς στον χώρο του αθλητισμού.

Image 6

Image 5

Ο αγώνας έληξε υπέρ των φιλοξενούμενων, και όσοι βρέθηκαν στο Κολλέγιο Ανατόλια παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο και δυναμικό θέαμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, που εκπροσωπούν δύο διαφορετικές «σχολές» μπάσκετ, ενώ ταυτόχρονα οι υπεύθυνοι των Drexel Dragons είχαν την ευκαιρία να δουν και να αξιολογήσουν τις Ελληνίδες παίκτριες.

Image 7

 Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ3

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead