Loading...
Menu
Παγκόσμιες διακρίσεις στον αθλητισμό για μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια

Παγκόσμιες διακρίσεις στον αθλητισμό για μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια

Εκπροσωπώντας επάξια τα ελληνικά χρώματα, δύο μαθήτριες του Κολλεγίου Ανατόλια, η Ελένη Μαρία Κιακίδου και η Αθηνά Ζαχαρούλα Δίτσιου, βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των παγκόσμιων πρωταθλημάτων στα αθλήματα του τάε κβον ντο και κωπηλασίας αντίστοιχα.
Η Αθηνά Ζαχαρούλα Δίτσιου κέρδισε την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων στο αγώνισμα της δικώπου που διεξήχθη στο Τόκυο από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου. Η Αθηνά και η συναθλήτριά της Ισμήνη Νόνη ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κάνοντας μία μεγάλη προσπάθεια έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από το μετάλλιο.

Η Ελένη Μαρία Κιακίδου, μαθήτρια από φέτος της Α' Λυκείου, και μέλος της Εθνικής ομάδας ταε κβον ντό Νεανίδων Ελλάδος, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα ομαδικά στο αγώνισμα μάχης και την τέταρτη θέση στα ομαδικά στο αγώνισμα εναέριων τεχνικών στο 21ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο ITF. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας από τις 24 έως 30 Αυγούστου.

rsz received 2482142638545895

Θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε στις νεαρές πρωταθλήτριες ακόμη πιο γρήγορα, πιο ψηλά και πιο δυνατά στο μέλλον!

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead