Loading...
Menu
Το Θερινό Σχολείο Φυσικής για μία ημέρα στο Κολλέγιο Ανατόλια

Το Θερινό Σχολείο Φυσικής για μία ημέρα στο Κολλέγιο Ανατόλια

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 42 μαθητές του Θερινού Σχολείου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) επισκέφθηκαν το Κολλέγιο Ανατόλια για να συμμετάσχουν σε μία σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που προετοίμασαν οι καθηγητές Φυσικής του σχολείου.
Τους 42 μαθητές υποδέχθηκαν ο διευθυντής του 1ου Λυκείου Κυριάκος Αρβανίτης και ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Στέλιος Αξαρλής.

rsz 033

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Φυσικής και στο Fabrication Lab όπου οι καθηγητές Δημήτρης Παπαδάμου, Στέλιος Αξαρλής, Βαγγέλης Γουλής και Θανάσης Παπαδημητρίου, μύησαν τους μαθητές στα μυστικά της επιστήμης μέσα από τη μαθητοκεντρική προσέγγιση. Η ενασχόληση των μαθητών με πειραματικές διατάξεις τους έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ποικίλες δεξιότητες τους, ενώ η επίσκεψη στο Κολλέγιο Ανατόλια προσέφερε στα παιδιά μία διαφορετική μαθησιακή εμπειρία σε έναν πρωτοποριακό εκπαιδευτικό χώρο όπως είναι το Fabrication Lab.

rsz 020

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead