Loading...
Menu
Συνέντευξη: Αλέξανδρος Γιάντσης '02

Συνέντευξη: Αλέξανδρος Γιάντσης '02

Μιλήσαμε με τον Αλέξανδρο Γιάντση απόφοιτο του Anatolia High School της τάξης ’02. Ο Αλέξανδρος σπούδασε Textiles and Fashion στο πανεπιστήμιο του Leeds και έχει MA στο Design Management/ Apparel Design από το London College of Fashion. Έχει δουλέψει στο διάσημο οίκο μόδας Mary Katrantzou ως εμπορικός διευθυντής για 9 χρόνια, ενώ πλέον εργάζεται ως brand consultant.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι θεσμός και οικογένεια.

Η καλύτερη ανάμνηση που έχω από το σχολείο...

από που να ξεκινήσω! Είναι πολλές, αλλά ίσως ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου έχει το ΙΒ Art Room και οι ώρες που περνούσαμε με τους συμμαθητές και την Douris. Εκεί δημιουργούσαμε ανέμελα χωρίς να ξέρουμε ότι πλάθαμε το μέλλον μας καθώς και πολύ σημαντικές φιλίες.

Ο αγαπημένος μου καθηγητής / καθηγήτρια ήταν…

δεν υπάρχει κανείς σαν την Christine Douris. Έχει τόση αγάπη για τις τέχνες και τόση αγάπη για αυτό που κάνει όπως και για τους μαθητές της. Είναι έμπνευση για όλους και μια αστείρευτη πηγή θετικής ενέργειας και δημιουργικότητας.

Το αγαπημένο μου σημείο στο campus…

το Art Room στο ΙΒ!! Αχ νομίζω ότι αρχίζει να δημιουργείται ένα μοτίβο στις απαντήσεις μου! Το έχω συνδυάσει με απίστευτες στιγμές δημιουργίας και αμέτρητες αξέχαστες αναμνήσεις.

Το Κολλέγιο Ανατόλια με βοήθησε να…

βρω την ταυτότητά μου και να ανακαλύψω τις δυνατότητές μου. Μου έδωσε τα εφόδια που χρειαζόμουν για να σπουδάσω στο εξωτερικό και να διαπρέψω.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ταυτότητα των αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια είναι…

η φιλοδοξία, η εργατικότητα και η αίσθηση της κοινωνίας.

Για μένα το Κολλέγιο Ανατόλια είναι…

θεσμός και οικογένεια.

Το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μου είναι…

η δημιουργικότητα. Η καθημερινή συναναστροφή με ταλαντούχους συνεργάτες και η δυνατότητα να αφήσεις και εσύ την κληρονομιά σου στον χώρο και να «παίξεις και το κομμάτι σου»

Θεωρώ σημαντική στιγμή στην επαγγελματική μου διαδρομή…

όλα τα χρόνια μου ως τώρα! Όλα έχουν παίξει το ρόλο τους. Αλλά ίσως η προαγωγή μου σε Commercial Director στα 29 σε ένα από τα πιο υποσχόμενα fashion brands της γενιάς μας.

Στο μέλλον θέλω να.

Είμαι πάντα ευτυχισμένος.

Διαβάστε περισσότερες συνεντεύξεις και νέα και ενημερωθείτε για τις δράσεις του Γραφείου Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια στο anatolia.edu.gr/alumni.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead