Loading...
Menu
Προετοιμασία για το Hellenic Young Naturalists' Tournament

Προετοιμασία για το Hellenic Young Naturalists' Tournament

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 το Κολλέγιο Ανατόλια φιλοξένησε το 4ο Workshop για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Hellenic Young Naturalists' Tournament τον Απρίλιο του 2020 στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη διεκδίκηση μιας θέσης στον παγκόσμιο διαγωνισμό στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Τους μαθητές, γονείς και καθηγητές από διάφορα σχολεία της πόλης μας υποδέχτηκε ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Στέλιος Αξαρλής.

Ο κ. Γόκτσης καθηγητής Μ.Ε. χημικός έδειξε στους μαθητές πώς να προσεγγίσουν ένα από τα δεκαεπτά προβλήματα του διαγωνισμού. 

Ο κ. Μωυσιάδης καθηγητής Μ.Ε. φιλόλογος και απόφοιτος του Ανατόλια έδωσε χρήσιμες συμβουλές ως προς το κομμάτι της παρουσίασης μιας εργασίας. 

Ακολούθησε μία ανοικτή προπόνηση των μαθητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ΙΥΡΤ τον Ιούλιο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, όπου οι μικρότεροι σε ηλικία μαθητές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead